Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamenjarske hijene kuju planove da još bolje nastave sa pljačkom i pustošenjem. 🤗
U HNK je za formiranje vlasti potrebna dvotrećinska ukupna većina plus proste većine u klubovima Hrvata i Bošnjaka..mislim da to nije moguće bez SDA
SDA HDZ ujedinjeno pljackaju u Mostaru.
Prevod naslova: Ustasshe se potajno smiju kako su prevarili glupe Bošnje uz pomoć turiste Šmita
Kome ovdje treba išta objašnjavati. Znači osmorka bi dala jedno ministarstvo koje inaće pripada probosanskoj strani Hrvatima u zamjenu da ih HNS izabere za partnere u vlasti.
Neće ovi iz SDA da shvate da su gubitnici i pušioničari ... Može bez vas, itekako može, a i bit će puno bolje za svih ...
hercegovci samo taktiziraju, nema svađe samo se za lovu radi, malo se ugledajte makar na taktiku ne pravite gluparanja idioti!
Hercegovcima smrde noge, formiraju vlade mnoge.
Šta drugo očekivati od ovih hinja
Sa osmorkom je propast.
U Hercegovini zakona nema
ni poreza
HDZ igra nekorektno ,ovi bi da izbace SDA gdje se to moze pogotovo ako im ovi drugi više nude, a gdje se ne moze rado ce sa SDA i DF ,samo da su u vlasti.Nekada se zaboravi da batina i u politici ima dva kraja,
SDA i DF to je dva puta SDA i zato tako ne može ...
Znaci Bake je dao kljuceve drzave Sebiji iz Tuzi, koja nas toliko zguzi da se drzava raspada pa opet niko ne sa njiha. A sto bi? Zamisli da bude rat, Sebija I Bake bi vas poslali u rovove a poslje rata - socijala a Sebija da parkira na trotoar sa Mercedesom.
zamisli da ti postaneš pametan
Niko nece sa SDHa kmeeeee
Kako moras biti kriminalan i radikalan pa da te svi zamrze i da niko ne zeli imati nikakve poslove stobom.Kakva stranka, takvo i glasacko tijelo.
Ko je to SVI? Negatori genocida? Štovatelji UZP? Izdajnici Nerko i Gavrilo?
@GluphoshatSchmidt Svi sem primitivnih seljacina koji su opustosili ovu zemlju.
Evo s ovim dosadašnjim paritetom i odnosom hdz i sda već 30 godina cvijeće cvjeta. Najgori kanton uvjerljivo. Svaka promjena je dobro došla.
Razotkrivaju se Trojaneri polako ali sigurno. Kao sto je Smidt po njihovim uputama napravio Zakon po mjeri HDZa koji je naprasno postao nezaobilazan, tako je sud nastimo Dodiku da je nezaobilazan, kada je SDA s pomoc klasa naroda postala nezaobilazna ,sjetili se Trojaneri Smidta OHR koji traba i njima nesto da namjesti to su Stolice bez.... Njiva Livada.