Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sva sreca pa je dodo ovakvim kretenima zabranio ulazak u republiku srpsku :)))))
Samo bih volio da znamkoga vi ubjedjujete da je BIH ne djeljiva i vjecna.Ili mislite na onu izreku laz ponovljena vise puta postaje istina.Koliko ja vidim vi uporno pokusavate kod Bosnjaka da stvorite taj lazni osjecaj da je BIH jedinstvena i ne djeljiva,ali ipak mislim da svaki iole normalan i obrazovan covjek zna da BIH niti je jedinstvena,a jos manje ne djeljiva.Isto je radila Srbija sa Kosovom i parolama kosovo je srce srbije,pa ga sada priznaje.Pustite suplju pricu i mi mozemo naci 100 ine tzv inteletualaca koji ce zastupazi tezu da je RS nezavisna drzava.Svi mi znamo,mi dovoljno pametni,da ce se BIH na kraju raspasti po savovima,i to niko ne moze da sprijeci.
Dobar potez gradonacelnika, nazalost jedini.
Levi duni ga majmune onako lagano..
BIH postoji al ne postoji narod, zato je bolje da se rastanemo ko ljudi
pa da, postoje Amerikanci
Mars DZusko djubre-slusao sam te kakoharangiras NATO da bombarduju Libiju i njen narod- i ti mi se nasao da branis BiH od njenih naroda ! Ko ti je za to dao lovu i kolika ti je cijena filosofe iskvareni ?!
Do-dick (engl.dick= penis) ........... nakaradna izdrkotina RS nema predsjednika, već PenisSjednika hahahahahahaha----------------SMRT nakaradnim i zločinačkim izdrkotinama HRHB i RS i svakome ko misli da te izdrkotine treba da postoje..............živjela RBiH od Une do Drine i od Save do mora
drago mi je da se i srbi i bosnjaci slazu da je dodik pravi covjek za republiku srpsku :))))
Ma sta nam kazes