Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi hocemo Serijat kao i braca u Egiptu, heb.ala vas vas cafirska EU koja vec propada!
Obrisite se oko usta!
kako napredovati sa sdp i radoncicem kad su oni mandat shvatili kao borbu za fotelje!citav im mandat prode u smjenjivanju ljudi iz druge stranke u smjenjivanju direktora odbora ni vrtice na miru ne ostavljaju!!ako su zbog toga birani e onda cemo napredovati malo morgen!
pođa Hennessey je istakla da je zahtjev za okončanje segregacije i diskriminacije u obrazovanju obaveza koju je BiH preuzela 2002. godine, kada je postala članica Vijeća Evrope, te da se ta obaveza mora ispuniti. Također je podsjetila da se radi o obavezujućim dokumentima za BiH o kojima se ne može pregovarati, nego se oni, kao što je to konačno uradio Općinski sud u Mostaru, moraju provoditi, ukoliko BiH želi ostvariti stvarni napredak.
Na radnom sastanku razgovarano je o problemima koji otežavaju reformu obrazovanja na području Federacije BiH te zaštiti ljudskih prava u ovoj oblasti, a naglasak je stavljen na mogućnosti i način provođenja presude Općinskog suda u Mostaru, kojom je utvrđeno da postojanje “dvije škole pod jednim krovom” predstavlja kršenje Zakona o zabrani diskriminacije u BiH.
Vejrujem da ce iduce godine doci do reformi, i ove bi sigurno da se pojedini nisu bavili foteljama, dakle ocekujem da ce u naredne dvije godine zaista doci do reformi u mnogim oblastima
pa prije nisi ni mogao očekivati napredak kada su tu bile kočnice koje su koristile svaku inicijativu i situaciju da spriječe napredak BIH na svim poljima
Stvarno, što ne kažu jednom, naredna godina je nebitna ne mora se prstom mrdnuti, možda bi se tada nešto i uradilo, samo da bude kontra onoga što se traži.
Koliko se ja sjecam rjesenje za sejdnic -finci postoji, međutim saboteri ove drzave to ne podrzavaju jer im se drmaju stolice, tako da bolje da naprave novo rješenje ili podrze vec postojece!!!
Ajd ne prdite više. Evo zadnjih 20 godina je svaka godina ključna. I tako smo propali....