Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
. *********************** БИТНО ЈЕ БИТИ БОШЊАК *************************** *********************** БИТНО ЈЕ БИТИ БОШЊАК *************************** *********************** БИТНО ЈЕ БИТИ БОШЊАК *************************** .
dODIK = Šupak
Ma sta zna ova ugojena engleska ispicutura, vidi joj podbuhle face. Sem toga prezime joj govori koe joj je omiljeno pice
mi imamo samo etnicka prava bitno je biti etnicka ovca
Ako nije pogresno prevedeno: Sefica ureda Vijeca Evrope bi morala da zna, da je Evropska konvencija o ljudskim pravima i osnovnim slobodama, sastavni dio Ustava BiH, anex 4 cini mi se, i to jos od Dejtona. Ako ona ne zna, kako onda da se nadamo da se bilo ko toga pridrzava?
Korak po korak postace i BiH demokratska,pravna zemlja gdje su najvaznija prava individue a ne kolektiva. Ovo je 21.vijek,u kome nema mjesta guslanju tipa @Srbina,vrijema ga je pregazilo,ali shvatice on to jednog dana.
Ljudska prava vec jesu utvrdjena ustavom... samo ih institucije trebaju sprovodit.. ili je novinar ili je pak prevodilac nesposoban :)
Svaka cast profesorici Ladi Sadikovic koja se zaista trudi dugi niz godina da Bosna i Hercegovina postane drzava koja ce biti u stanju zastiti ljudska prava svojih građana.
nadam se da oni koji se izjasne kao bosnjaci nece biti majmuni poput tebe vec ljudi poput vecine
tako je, onda ce propasti Srbi i Hrvati i Bosnjaci, a ostace ljudi
СрбИН 09.12.2012. u 13:39 BiH nema ustav i nikad ga nece imati. Ljudska prava je uredio Ustavni Sud Republike Srpske a vi vasa prava uredite kako znate i umete, ne zanima me. ------------------------------------- nesto imati na papiru a ne prevoditi u praksi su dva pojma.
BiH nema ustav i nikad ga nece imati. Ljudska prava je uredio Ustavni Sud Republike Srpske a vi vasa prava uredite kako znate i umete, ne zanima me.
BUDI BOŠNJAK NA PRETSTOIJEČEM POPISU