Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su goriva do sada potrosili i koliko smo platili za ovu zaebanciju, do sada se moglo platiti i Hrvatske Kanadere i Ruski avion iz Nisa da ovo pogase i bio bi veci efekat na terenu.
samo treba vojsku **********
'bem ti kralja i otadžbinu kad nismo u stanju zbavit' bar jedan kanader.
ne trebaju nama kanaderi, jer oni se samo mogu koristiti kod Jablanice jer se tu jedino mogu spustit na vodenu povrsinu, ako u drzavi negdje drugo bude pozar oni su beskorisni. Nama treba jos par helikoptera tipa KA-28 vjerujem da bi se Rusima mogli trampit za nesto.