Lijanović o platformi za vlast
0
"HDZ-u je došao kraj, Hrvati će biti jednakopravni"
Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj jadniče! Svak zna da si ušao u vlast da spasiš svoju propalu firmu jer si dužan do grla svakom živom! Jel ti stvarno misliš da se može napraviti vlast u Federaciji bez Hrvata? Budalo!
Molim vas blokirajte ovog bolesnika : HB Uskoplje. Takvima nije mjesto ovdj
Dobio sam 100 KM za glas,obeco si mi i paket pun mesa mamu ti tvoju!!
Tako je! HDZ-u BiH je dosao kraj, gube etno-nacionalisti! Naprijed socijaldemokrate, razum, prosperitet u BiH
http://www.vecernji.ba/vijesti/lijanovici-placaju-glasov e-proslih-izbora-majicama-clanak-185521 http://www.youtube.com/watch?v=wuu5P538xcU&featu re=player_embedded
lijanovicu, izgleda da je tebi dosao kraj!
I tebe je izgleda boban humano preselio iz BiH u Njemačku.
Možda bi sam naslov trebao glasiti Stožernoj hrvatskoj interesnoj grupaciji u BiH je došao kraj.
Cestitam cetvorki. SDP je \"zabarno\" u osenjak. Ose ili kriminalci se moraju ubrzo pohapsiti kao u Hrvatskoj (Covic, Dodik..ima ih koliko hoces). Za sada se pokusavaju braniti. Narode, hajmo hajku na kriminalce....
MOj mladene, potomaka nemaš, ali imas rodbine pa šta si im uradio...kako misliš da izidju iz kuće.
Lijanovic je pravi patriota i Bosanac i Hercegovac......skonoto momak koja mu je domovina i za sta se treba boriti. Samo naprijed Lijanovicu ....steta sto nema vise takvih kao ti iz svih naroda i narodnosto u ovoj nam zemlji seljaka na brdovitom balkanú!!!! Go Go Go!!!!!!
Od kraja rata na ovamo HDZ BiH otvoreno radi na iseljavanju BiH Hrvata u Hrvatsku. Neki to zele da predstave kao promasenu politiku HDZ-a sto nije tacno. HDZ BiH slijepo prati instrukcije HDZ Hrvatske koja prije svega cuva svoje i Hrvatske interes. BiH ljudski resursi, BiH Hrvati, su im i kao buduci glasaci politicki veoma podobni. Da ne govorimo o nesto jeftinijoj i kvalificiranoj radnoj snazi (doktori, inzenjeri itd..)
Bosanski hrvat rekao nešto objektivno, nešto istinito...rezultat su komentari tipa:pozdrav srpskom narodu od hrvata...mislim da to sve govori Ja, bosanski musliman: e baš si me uvrijedio time, glavo bolesna zatucana
što boooli istina...svaki komentar privatni napad na čovjeka...valjda nije dovoljno veliki hrvat (u ovom slučaju \"veliki hrvat\"... al\'hajd, zna se koja bagra pljuje po portalima
Znate sta mene cudi. Niko od silnih glasaca Hrvata, na koje se on poziva, da podrzi ovoga. Neko mi neko objasni sta se ovde desava. Da njega nije HDZ podmetnuo da \"pojaca protivnicku stranu\".
Kada će CIK konačno zabraniti rad NSRB-a? Više je nego očito na koji su način došli do glasova. Po Hercegovini su plaćali 100 KM za glas,dio u \"naturi\".Po Bosni još manje. Postoje bezbrojni svjedoci.Središnje izborno povjerenstvo nije reagiralo. I sad jedan takav misli da će bit vlast Hrvatima? Kako da ne... :)))
Vidi briškog mesara! On o politici,o Hrvatima i budućnosti BIH? Prije rata bio seljo,imao mesnicu,a sad tajkun.U stvari HDZ ga je stvorio.Prvu lovu zaradio je radeći s HVO-om,a kasnije je životario HSP-ovim poticajima za poljoprivredu.Lovu su mu uplaćivali preko računa Autokuće Lijenović.(protuzakonito) Radnici mu nisu primili par plaća,a u Hercegovini ne smije izaći iz kuće. Lako ćemo mi za Jeru,pojest će njega \"crne vrane\",samo neka nastavi. Jere,gdje je pet milijuna KM-ova iz proračuna ZŽH?