Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati su na početku rata bili sa nama, pa onda 93. sa Srbima, pa onda opet sa nama, evo danas opet sa Srbima.Jednostavno njima se ne može vjerovati
Nisu sa Srbima, vec sa Dodikom...
Bili su '94 sa nama kad im je prijetio totalni poraz u Srednjoj Bosni. Al' nejse, takav je to narod. Kod Srba barem znas na cemu si.
..... ko fol on neće odustati,a dobro zna da u ovoj situaciji nema šanse da se ovaj okorjeli četnik skine! ŠĆEPO je u ovoj komisiji,on se uvjek brin'o za četničku sigurnost!
Scepo je veci neprijatelj bosnjaka i od Dodika i od Covica. Govno treba deportovat u Gusinje
No Coment!!! Ipak je ovo BiH!!!
Cirilicar je cetnik naj veci,veci i od vucka.
KLIXE KAKO VAS NIJE SRAMOTA DOPUŠTATI DA KOMENTATORI VRIJEĐAJU POSLANIKA MUHAMEDA A.S. I DRUGE LIČNOSTI I TITULE KOJE SU U ISLAMU ČASNE. STIDITE SE. DOPUŠTANJEM OVOGA RAVNI STE ONIMA KOJI OBJAVLJUJU KARIKATURE POSLANIKA! FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ
@kiksi8: Uzeo bih ti sestru na veresiju, samo me strah da ne fasujem sifilis. Hoćeš provjeriti za mene je li dobra sa zdravljem?
Sasvim logican potez HDZa
Poslanici DF-a u DP da odmah reaguju i izađu sa zahtijevom. Šta čekate???
"Živinice: Nepoznata osoba potrgala zastavu Hrvatske" Potrgaste nam živote i još bi više, e nemere više!
Cudo ne rekoste da je kriv Bakir????
Ovim zmijama treba stati za vrat, pa po svaku cijenu. Oponašetelj Tuđmana neće moći da prođe- 93 pa naovamo je dobro upamčena.
Merlinu planula kuća na Pelješcu. Klixu ne spavaj :-).
Nista tu cudno nema i u ratu su kriminalci odlicno saradjivali
Buxie sa svim respektom smijesna ti je hipoteza
čitam komentare i vidim da se mi obični smrtnici baš lijepo častimo ovim nacionalnim uvredama dok naše guzonje koristeči nacionalni ključ časte sebe dobrim platama i dobrim dnevnicama uvale nama kojekakav nacionalni ključ a oni uživaju e baš smo mi ovce i to baš glupe svi komplet bosanci i hercegovci ko god da smo i kako god da se zovemo i gdje god da smo i ne znam trebal još šta reči osim da oni uživaju u svim privilegijama a mi šta je sa nama običnim smrtnicima (koga briga za nas )
Ako se ovi naguzuju dodiku, možda ovaj i nije toliko blizu kraja kako se čini. Vjerovatno Dragan plaća zaštitu Ronhill-u.
boga ti drago, pa ovdje niko ne zna sta se radi... stvorili su jezik koji samo oni razumiju kako bi sakrili svoju nesposobnost za rad...
GAZI GAZI GAZI USTASEEEEEEEE
HDZ BIH, veliki ljubitelji naše zemlje bili i ostali...