Napad na sigurnost građana
0
HDZ BiH osudio napad na Ambasadu SAD-a
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kako se AGRESOR slobodno secce, sa puskama i bombama. Svima njima treba oduzeti drzavljanstva, pritjerati nazad u SRBIJU. Pocevsi od onog lazzljivog gada, Ejupa Ganica!
Upozoravamo građane Mostara i Hercegbosne da odgode putovanja u Sarajevo.
Kakav \"islamski terorizam\"? To je AGRESIJA IZ SRBIJE I CRNE GORE! Zatvorite granice, protjerajte agresore!!! Hrvati imaju pravo da osluce s kime ce zivjeti!
Rodili ste ga i ljuljajte,a bolje riješenje je bio abortus!
hvala svakom poturici koji puca po poturici
Jasarevicu treba dati orden Zvijezde Danice i hrvatsko drzavljanstvo. Za stvaranje hrvatskog entiteta u BiH ucinio je vise nego svi hrvatski politicari zajedno.
ma ko ste vi da osudjujete nesto zadnja rupa na sviralu ste i dosli nesto da odsvirate? ccccccc
Sto ne mogu se.ljac.ke suplje...jedno pricate, a vamo likujete, drago vam...Volio bih da grijesim i da tako stvarno mislite, ali znam vas u dusu hi.nje zapadno hercegovacke. Suosjecajte istinski sa normalnim ljudima i pomozite da se sva gov.n.a protjeraju iz zemlje, pa da svi zivimo normalno i postujemo se međusobno, umjesto sto jedno radite, a ovamo likujete...pa nismo divljaci valjda toliki...bar ja nisam, imam raje na sve strane...ko vas si.sa
Mevlida treba staviti u Vladu, kad može Lojanović, organizator atentata u Zenici na Ivu Tadića, što ne bi mogao i Mevlid! On je bar dvojicu ranio, a oni se prosuli u Zenici. Pa šta bi falilo da se i Turkovića stavi u vladu??? O Topaloviću, koji je p.o.b.i.o one Anđeliće u Kostajnici da se i ne govori, njega treba za premijera!