Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si petar kao sto sam ja muhamed. u hdz-u ima korupcije, ali hoces li ti reci da je nema u sbih i sda? mi se ne slazem sa korupcijom kao sto se ni mujo ne slaze sa njom. ali mi zelimo nas treci entitet isto kao sto mujo zeli tzv. \"multietnicku\" bih u kojoj bi dominirao. sta je tu nejasno?
Ne mogu vjerovati da Hrvati u BiH još uvujek očekuju nešto dobroga od ove grupice profitera, koja se naziva HDZ BiH? Ili su zadovoljni ovim, što im je taj HDZ dao u zadnjih 10-tak godina, pa ništa boljega i ne traže?
@Istina Glupi smo mi svi!
Ja sam Hrvat iz Mostara, koji je 18 godina radio za SOKO. Zbog toga odlično poznajem Čovića. On je lopov, prevarant, malverzator i sve najgore. N..ebali smo dok nas vode takvi!