Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..O Tito dragi ja predstave...gdje su oni koji su se grčevito borili za interese Hrvata u BiH ???Šta bi ???Nema Tuđmana i para iz Švabije ,ha?Da da da ...Uskok vam jhebao znanje a bofgami i imanje...polako sretnici dočete svi na red ,uvijek kažem samo strepljenja a nečete se moći sakriti...nema tog mjesta na svijetu...!!!!
Lijepo bi bilo kada bi nam iz drzave izasli i poveli sa sobom druge otrove kojim su ovu drzavu zatrovali,Pustili nas da idemo naprijed.
HdZ i treba izaci ne samo iz ovog kantona, nego iz svih kantona, a SDA treba izaci i s vlasti i iz nasih zivota!
Taaaakoooooo je treba NESTATI sa planete zemlje!
iz kosmosa za dobrobit svih nas!
Ma ovo je predizborna kamanja,tri i po godine bili u vladi,pokrali sve i nista nisu uradili,pa sad lafo odose iz vlade da bi 2 mjeseca pred izbore vikali "predhodna vlada zaduzila kanton,kaznite lopove za nerad,mi smo vasi spasioci itd."- i ne samo u kantonu,na svim nivoima dje su zas.rali izlaze iz vlada a na izborima se pojavljuju kao spasioci naroda.Ovo je bosanska tragi-sapunica,a za strance komedija.