Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo bi tu poziciju ostaviti Borjani Krišto,po Rajku Vasiću to je\"žena luč\",inače je na toj poziciji provela posljednji mandat u jednoj neviđenoj borbi za hrvatske interese,toliko je se borila da ju nitko nije niti vidio niti čuo. Tako to radi stožerna hrvaska kriminogena interesna skupina.
Ugrozeni Hrvati, nema sta!
Jasno je da su hrvati isfrustrirani sa postojećim ustavom, ali ne udaraju tamo gdje bi trebali, gdje su i u ratu trebali. RS je očišćen od hrvata 99%, tamo nemaju kantone sa hrvatskom večinom gdje bi mogli pljačkati, tamo nemaju škole sa hrvatskim jezikom, tamo nemaju policiju sa šahovnicama koja bi štitila ubice navijača, tamo nemaju inspekciju koja ruši vjerske objekte, tamo nemaju svoje firme u koje bi se sljevale srpske pare, tamo nemaju ministre, direktore, novinare, policajce, doktore, razne činovnike kao u sarajevu. To je adresa (RS) na koju trebaju i hrvati i bošnjaci da se obrate. Ovako će se kao i u ratu kada je Boban krenuo Karadžićevim stopama na kraju opet srpski nacionalisti smijati i u situaciji kad je i svjet počeo uviđati ko je problem opet priča okrenuti u pogrešnom pravcu.
pošto vidim da boli moram ponoviti: mozete lagati koliko hocete. Lazi ne bole, boli samo istina. A istina ce osloboditi hrvate a vas odvesti u prokletsvo koje ste zasluzili glumeci zrtve, marginalizirajuci omalaovazavajuci i ugnjetavajuci jedan ponosni narod kojeg ste i sami bili dio dok niste presli na islam za saku pisljivih dolara. A sto se ljubica tice iako se ne slazem sa njim morate znati da je on sirokobrijezanin i da nikada nece izdati svoj narod kao sto ste vi to ucinili u povjesti...
Toliko gosn Božo o interesima hrvatskog naroda iznad svega, izdala te g.u.za željna udobne fotelje.CCC laži nikada dosta
pukla tikva ...a i treba trula je ....
Dajte mu fotelju nek je nosi kući....
\"Dogovoreno 17.01.2011. u 19:06 Čim Hrvatska pokloni Dalmatincima federalnu jedinicu, odmah će i Bosna pokloniti jednu bh. katolicima. \" Ha ha ha ha. Toliko o razumjevanju tematike :D Dalmatinci ni ne traže federalnu jedinicu :P :D Hrvati u BiH traže :D Usput, svakako će i Hrvatska ići u regionalizaciju. Tako će, među ostali, i Dalmacija umjesto 3 županije biti jedna regija ;)
Ljubić je završio političku karijeru, ova stranka će se vrlo brzo spojiti sa HDZom jer gube razlog postojanja!
Stranka jednog lica koja uskoro nestaje u BiH.Čovjek svoji interesa..
Božo foteljaš...
Zar se oni nisu raspali !?!
SDP i SDA MORAJU misliti o svima, posto im ne moze upaliti fora formiranja vlasti bez pravih predstavnikas Hrvata. A kako ce hrvatske stranke rasporediti fotelje, to je njihov problem a ne vas
Evo gaaa, negativac dana: Ljubic trazi poziciju, a HDZ i HDZ90 samo misle na svoje pozicije dok SDP pa cak i SDA u zadnje vrijeme sve vise razmisljaju o dobrobiti svih.... ;-)))))))))))))
tuzlak,eto sdpu vlast,ali neka oba hdza jednostavno urade da ne priznaju odluke vlade federacije na prostoru gdje su osvojili vlast,praktično entitet je vec stvoren sdp može vladat na 24%federacije ostalo nece moci nosom prismrdit.Hrvatska drzavna politika jasno podržava hrvate,njemačka isto tako.
kasno Marko na Kosovo stize....
evo karijesa. spušta nam se preko tipkovnice iz zemalja skandinavije da nam prosvjetli pamet.. i širi svoj radikalni patriotizam mišem u ruci. On je davno odlučio kako se boriti ako zakuva ovamo, mišem i tipkovnicom,.. povukla se baraba preko grane pa ratuje za BIH slovima. Jazavac zeleni, živiš u normalnoj zemlji trebao bi znati da EZ ne prihvata BIH ovakvog uređenja, sa ovoliko država u državi. Treća teritorijalna j1 za hrvate je već gotova. Ja bih zahvalio Zlaji na njoj, on nam je najviše pomogao da je se dokopamo. Kako naravno da će se uću u RS ali u područja koja njima nisu u interesu... šta se daje, a ima šta.. neka malo iznenadjenja. Hrvatska je na pragu EU, pa se i politika prema bih mjenja... biti će još i radikalnija.... Osta filđan za tvoje zeleni karijesu. Jak si mi sa ovim svojim komentarima... odmah sam te skužio!!! Poredim te po BIDONU, zelenom ali bez čepa. da ne zaboravim SIKTER.