Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda bi bolje bilo da se Ceric i ekipa aktivnije ukljuce i da pomazu u pronalazenju nestalih, nego kojekakve poveljice...Ali ne, ljepse se njima sepurit po stranackim kampanjama nego da pomognu one kojima je pomoc stvarno potrebna.
Ove povelje i gluposti samo su jos jedan u nizu dokaza da niko osim onih koji su bili u toj Srebrenici ne razumije sta je ta tragedija. Zar misle za sekundu da je i jednoj majci, sestri i bliznjima stalo do nekakvih hartija. Ovi ljudi pate i tuguju i tako ce biti dok ne presele na onaj dunjaluk -nema absolutno te svari koja bi pomogla njima osim dragog Boga u kome vjerujem nalaze snagu i utociste svi mi koji osjetismo na svojoj kozi stradanje nase nacije. Jedina stvar koju svi mozemo uciniti i pomoci ovim ljudima jeste da nezaboravimo NIKAD sta je se desilo \'95 i da iskreno pruzimo podrsku majkama Srebrenice koje kako vidim jos jedine stoje na tom braniku BIH i traze paznju i pravdu za ono sto se desilo u proteklom ratu. Ostali BH gradani kao da ne postoje kao da svaki grad u BH nije ukopao nekog u toj agresiji. Drage moje Srebenicanke i Podrinjke imate moju punu podrsku.
@drogba sa bi... ja nisam komunjara, ni cigan, a ni četnik, nego musliman, te kao takav nabijem ovog lopovčinu reisa na neku stvar. on ne predstavlja ni mene ni moju vjeru. to je klasični stranački čovjek, a znamo šta se dešava kada politika i vjera idu zajedno.
Nevjerovatno koliko su ove žene jake i istrajne, svaka Vam čast!
Reis je poglavar bosnjackih muslimana najcjenjenija je licnost u bosnjaka od smrti najveceg bosnjackog sina i jedinog nam predsjednika Alije Izetbegovica, ovim komunjarama, ciganima i cetnicima jasno da kao takav smeta...sto se tice teme, da, DZidza Mehmedovic je zena junak bas kao i Munira Subasic, Fata Orlovic i druge zene heroji istocne Bosne a posebno bih izdvojio onu mislim da je iz Visegrada koja predvodi udruzenje silovanih, zaboravih joj ime ali to nije zena to je DIV od zene koje srce ima!
I ovaj reis samo nesto sere, samo se mjesa gdje mu nije mjesto. Neka ide u pm.
svaka joj čast! respekt!