Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
ORTODOX POTPUNO STE UPRAVU!!! KADA JE NASER ORIC, I JOS MNOGI DRUGI OSLOBODJENI OPTUZNICE A CEO SVET ZNA DA SU ZLOCINCI OSLOBODJENI OPTUZBE!!! BICES I TI DRAGI NAS VOJKANE!!! OD SRCA TI ZELI BOSANSKA SRPKINJA!!!
Srbi su monstrumi, to cio svijet zna. Kakav im je mozak iznutra, imaju li celije svijesti i casti, suosjecanja i samokitike ? OCITO da kolektivno nemaju. Svaka cast pojedinima, ali ih je jako malo. Ovom srpskom monstrumu mozemo samo pozeleti dugu patnju i vjecnu vatru !
vidi smrdova ne skidaju se sa SAX-a!!! HAHAHAHAHAHAHHA joj muko muko..uhhhhhhhhhhh ocu da umrem al nemogu..... POCISTICEMO VAS KAO SMECE KADA ZA TO DODJE PRAVI CAS!!
Ma neku ma dadnu 50 godina, Karadzicu 100 a Mladicu 150 godina. Ali na kraju ove balade vi i vasi unuci i unicu unaka ce citat itablu \"Dobrodosli u Republiku Srpsku\"
sarajevo-x.com jel vas stid, na bezvezne stvari ne dopustate komentare, a na ovo dopustate ovakve komentare jadovi gori ste nego ovi iz republike smrdljive
Vojislaveeeeeee! Ratkooooooooooo! Radovaneeeeeeee! Hvala i slava!
SVI MI U ZIVOTU GRESIMO! ALI NISMO MI TI KOJI TREBA NEKOG DA OSUDJUJE!!! BOGU BOZIJE!!! COVEKU COVECIJE!!! PRAVDA I ISTINA CE IZACI NA VIDELO!!! TAKO I TREBA!!! ZIVELA ISTINA!!!
HEROJ...HEROJ...HEROJ
Poruka Šešelju u štrajke y.e.b.a.t če ti majku crkni s.r.p.s.k.i zlotvore
DIVI ČETA STO VISE NA SAX
to po kratkom postupku njega i takve kao on ja bi im glave odrubio, mada je to bi bio spas za njih malo bih vise mucio pre smrti
Za bestidnika i laprdalo kakav je on, malo....malo...
@ ortodoks, nabijjem te na ku rrrracccc lijepi... neka te tamo i ne silazi sa njega...majku ti cetnicku jjjbem...
9 godina je