Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mladić će tiho umirati dugo bolovati polako se raspadati a dabogda svi njegovi najbliži zabavili se o sebi sve im želim ko i mladiču, mladić nije ćovek on je monstrum,a njegova deca i supruga da su pametnir otpisali bi ga on jeuaren,,,
Da Bog da komadi s njega otpadali!
NEKA TI GENERALE DRAGI BOG U SEVAP UPISE ZA SVE DOBRO KOJE SI UCINIO SRPSKOM NARODU !
Ja mu želim da pojede pedeset jorgana prije nego ode u KAZAN.
Srbija je \"prodala mrtvog čovjeka\" i kasirala debelo ni za šta, a u isto vrijeme uštedila troškove njegovog liječenja. Još jedna njihova podvala.
Kakav bi ovo vlahonja bio a da ne laze.
bog sve kažnjava ...polako,,,samo nek se sjeti pravac potočari...neće on umrijeti još za 10 god mora se napatiti dobro,,valja mu još dugo halucinirati j..em mu rod i porod
Ja samo da se javim i pozz svu raju, usput ovoj pNchkN da se napi-š-am i na-s-e-rem u sred one smrdljive face! DŽEKoooooooooooooooooo (:
Folira,hoće za večeras da je slobodan ,ljiljane u Parizu da gleda ;)
moze li se ukloniti ova njegova odvratna glava sa naslovne,kvari kompletnu sliku i stimung pred utakmicu ADMINISTRATORE !!
Jest ruzan, sto ne mogu ovih \'junaka\' nad civilima, a poruka za ove iz genocidne ko god hoce 1 na 1 na sake bujrum !
Ili je rakonja ili glumi...Kako god...Crk\'o...
-Sklobite ovu bitangu ,ne kvarite danasnji shtimung pred utakmicu.
Prije ces ti.
hoce li to crknuti pseto s.r.p.s.k.o. eno mu i dodika u bolnici, mogu se taslaciti skupa, malo....