Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četnik drukno ostale i hajmo van, srpska posla i njihova legendarna "sloga", nije ovo prvi put u historiji sjetimo se samo kraljevića marka starog dobrog pušača...;-)
momire kukavico oces li sad u farmu ili u parove? jesi li i ti izmislia nekakav tumor, ako jesi izdahni polako!!!
Jedina svar koja je ovdje od neke koristi je tačna adresa u članku navedene osobe..
Isplati se isplati ..........zato u idućem sukobu Bošnjaci pamet u glavu...............neka gađanje kuroslavnih civilnih ciljeva bude prioritet..........bez milosti i bez obzira na spoll i dob...........SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim kuroslavnim paščadima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
yolo vlaho ,ubio je 3000 vojnika i neka je.
To onaj junak sto je Naseru pravo ves i kuhao u Hagu u zamjenu za sigurnost?!
2 милиона оваца живи у БиХ, и контролише их 50 морона постављених на главне функције у све три вјерске енклаве. Пу пизда вам материна идиотска, свима.
_"Sudija Meron procijenio je da ti argumenti u korist oslobađanja prije isteka kazne imaju veću težinu od veoma teške prirode zločina u kojima je Nikolić, po sopstvenom priznanju, učestvovao i činjenice da on nije izdržao dvije trećine kazne, što je do sada u praksi Tribunala bio uslov za privremeno puštanje na slobodu." Šta je ovom haškom tribunalu, pa zločince pušta na slobodu? Sarađivao, ili nesarađivao on je: _"... bio je prvi srpski oficir koji je pred Tribunalom, u maju 2003. godine priznao da je kriv zbog učešća u sprovođenju operacije sistematskog ubijanja oko 7.000 bošnjačkih muškaraca i ***rtacije žena i djece iz Srebrenice." Kako li se ovaj okrvavljeni zločinac osjeća u svojoj koži?! Privremena sloboda bi trebala da znači da će ga Hag potraživati nazad u zatvor nakon određenog vremena. Sumnjam da hoće, jer sve su držali u tajnosti. Isti slućaj kao sa Šešeljom.
najbolje da ih sve puste,nema veze sto su genocidasi.
A Vlasi vazda kukaju kako ih Haag ne mazi... Ccc...
klasicna nagodba,otkuco tolimira i ratka.krvnik pokajnk
@@CIA, jeste nagodba,. ali sa krvnikom se nije moralo za ovoliko slobode nagoditi. Smatram da krvnik koji je učestvovao u likviodaciji 7000 ljudi i ***rtaciji žena i djece, ne može biti pokajnik. Da bi se neko pokajao, mora da ima savjest koja će mu se javiti. Krvnici nemaju savjesti, pa prema tome, nema ni kajanja. Nagodio se da bi mu krvava stražnjica izašla van rešetaka.
jbg tako je to u sudstvu nismo to ni ti ni ja izmislili kazem ti ,namjestio tolimira i ratka