Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dje ti dodje taj zaselak Brotnjo ???
Taj tvoj gospodin mora u prdekanu nekoliko decenija, e jest gospodin
U narednom ratu treba u bi jati što više dušmana i onda završiti u Hagu. Prava penzija-NAGRADA . Čestitam.
Super. Kad Prlic izadje moci ce da se druzi sa Dodikom. Vidi se da su raja slicnih interesa :)))
E konacno malo pravde... on lezi vec 6 godina zbog Tudjmana a jos mu sudjenje nije ni pocelo
ja bi njega kamenom
Jadranko hvala ti za onaj potpis u Dejtonu što si meni kao Bošnjaku omogućio da mogu glasati i za Željka Komšića Hrvata koji je oženjen Bošnjakinjom i ništa manji Hrvat nije npr od tebe. Jedino je Krešimir Zubak bacio olovku u Dejtonu i rekao ovo je velika prevara. Njega su u zapadnoj Hercegovini nazvali Alijinim Hrvatom izdajnikom itd. A ti si dočekan ko heroj pa kasnije u Hag si otišao. Hvala ti na potpisu i dok je tako kako jeste Željko će vazda imati 350.000 glasova na izborima. Pozdravi i Tuđmana na Mirogoju i on je potpisao u ime Hrvata majorizaciju. Od izdajnika do heroja i od heroja do izdajnika kratak je put. To Srbi najbolje znaju kad je u pitanju 1389 i Kosovo. Dan danas ne zna se uloga Miloša Kobilića. Jel on izdajnik ili heroj. Našli su nebitnog Vuka Brankovića da svoj poraz svale na njega.Uvijek je neko drugi kriv, samo mi nismo.
Smrt ubojicama Blaža Kraljevića - škutorskim Judama, che.t.n.i.ch.ki.m pushiku.r.tz.i.m.a., bojovnicima izdajnichkog HVO-a, genocidnoj tvorevini republici mrskoj i njenom satelitu \'Herceg-Bosni\'!
baš mi je zao ovih \'rvata , jadni, nikad san da im se ostvari, a bili su tako blizu.....
Zločinci treba da odgovaraju!!!!!! Primjer još jedan!!!! Naprijed PRAVDA!!!!
@tata Samo ti se čini se da se bavimo tobom i sličnim. Kome si ti tata?!!! Jadna današnja djeca...fujjj koji si jad!!!!!!
@tata 1433 H. godina Kada već živiš u Bosni i Hercegovini, trebaš to znati!!!!
ne zamjerite ali vi bošnjaci ste stvarno 1463god. ili koja je već kod vas godina daj malo pogledajte ljudi uživaju u životu a vi o nekim glupostima raspravljate svi ste ko dino merlin provo raj normala onda nacionalist i pljuje pi svima pa opet liže što je pljuvo fuj fuj fuj stidite se
Najbolje je da Hrvatska i Srbija otvoreno kazu, da nisu sretni sa rezultatima WW2 umjesto da ovako podrzavaju fasiste i to otvoreno i drzavno..... HB je Hitlerov koncept, sta Hrvatska ima podrzavati vodje iste?
HAŠKI ZLOČINCI dolaze da pomognu majčici po krvi HDZ, na izborima .
opet se Hrvatska mijesa ... svasta suda i sranja...
Šta će biti sa njegovim i čovićevim LOGORIMA ZA BOŠNJAKE ?