Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ratni zlocinci izlaze iz zatvora, poruka je jasna, ratni se zlocin isplati. Da znamo.
Zlocinci se vracaju kao "junaci" nase patriote stavili na stub srama cak imaju griznju savjest i osjecaj krivice sto su istu i branili. Definitvno jos uvijek je daleko od suzivota i ozbiljnog napretka. Sutra da imaju istu priliku opet bi ponovili !
Borovčanin je u porodičnu kuću u naselju Velika Obarska kod Bijeljine došao uz zvuke "Marša na Drinu", javili su mediji u RS-u. A onda Dačič i srpska bolumenta nešto Hrvatima i Bošnjacima prigovaraju!?Mrš u tri p.m. nesorto neljudska!!!!
Je li bilo crnaca u tom zatvoru ?
Nema veze.Jos malo pa na Boziji sud.A i ovi sto ga podrzavaju isto tako.Svi ce ljudi umrijeti i posteno ce se presuditi.
Zar taj smrad nije trebo strunut u zatvoru.
........trebali su mu pustiti onaj drugi marš........"marš u pi.ku materinu".....
Bolje mu je da je ostao u hladovini Tamo je bar bio siguran. Žrtve koje su bjesne jedva čekaju javni linč monstruma koji je organizovao silovanja i ubijanja hiljada ljudi. Ko želi ovakve ljude na slobodi očigledno je jednako kriv jer to podržava. Dobiće Borovčanin i njegovi najmiliji gdje god da su kaznu koju su zaslužili.