Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se brzom izručenju ovog monstruma!! KUKAVICE, UBICE!!
Treba ga svezat za kakvo drvo i oko njega vatru zapalit da se polako ispece.
GORIO U PAKLU. CRKAVAO A CRKNUTI NE MOGAO!!!!! Patio se isto onako kao i tvoje zrtve! MOZDA ces onda iole da shvatis sta si ucinio!!! ZLOCINAC! Kako si mogao da cinis takvo zlo???
na lomacu sa ckompi
Spaljivanje žena, djece i starica u kući je srpsko junaštvo...
bolje da mu je mati kamen rodila!!!!
,,POŠTEN,, Junak,pa se skrivao u Francuskoj??? Pošten,nema šta...sve ti tvoje,za tvoga vakta pokrepalo...
Kakav je to um, karakter i kakvo mu je srce, treba skupiti sve svjetske strucnjake i psihologe da utvrde zbog cega je doslo do ovakvog poremecaja. Normalan covjek ima osjecaj kada se zivotinja pati, ovakvim je svejedno klati i paliti civile, to je slucaj za ispitivanje a poslije toga smrt, takvi ne zasluzuju da zive zivot.
Lijepi Izrael i Mosad, sve po kratkom postupku!
......u pravi si, to je metodologija koju bi trebalo koristiti u borbi protiv najgorih zločinaca, a ovaj spada u reprezentaciju............
Nista cudno od nacije kojoj nije bio nikakav problem masovno silovati djecu i zene.Ne zaboraviti i zapamtiti da pravde za ovakve stvari nema na ovom svijetu.
Pravda mora biti zadovoljena.
E jesi se ufurao u naciideologiju koja cete kostati ne samo ovog zivota nego jado jadni i onog..... vjerovao ti ili ne
Heroj kad je spaljivati nemocan i nenaoruzan narod, a kada se treba suociti sa pravdom i sudom onda se skriva. Koja si ti djevojcica, curica prava....ne treba ti veca kazna od toga. Nadji nekog pa jedan na jedan, obojica goloruki.....
a cke cetnicke ne znaju nista drugo vec ubiti, zapaliti civile!!! to im je sve sto znaju!
To rade smoklje koje nisu u stanju da muski podijele majdan. Takvi nikada ne idu tamo gdje ce naletjeti na sebi ravnoga, a pogotovo nemaju m..a da nalete na jacega. To su prave pravcate .....
tesko je naci osobu koja se krije u j.americi ali u europi to nije nikakav problem cak i da se ime promijeni. druga je stvar zeli li se to ili ne?
Dolazio preko ljeta u rodni kraj :D
sreca pa ne citam nase novine,a tv nemam , inace bih dobio cir od muke:)) takve djecje bajke se laprdaju ali hajd ,narod trazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Srbi imaju neki bolesni gen!