Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su krivi direktno Holandski vojnici toliko je i Amerika na celu tog projekta bio je pokojni Holbruk ......Dali je sad mnogima jasno zasto ,kad vidimo koja je tad zamisao Amera bila na Balkanu tih devedesetih dacemo srbima u Bosni 49% Bosne sto su na silu oteli u nametnutom ratu .......A aneksiracemo Kosovo od srbije da to kompenziramo ....!
tuzno. jadno. zalosno. jadan covjek... zivi dokaz da birokratski zlocin ubija volju za zivotom gore od zlocina u krvi...
želim ti puno zdravlja i sabura da istraješ u traženju pravde za svoje rahmetlije.
Bas ova Evropa je krscansko-fasiticka Evropa u u rukavicama:oni da su imalo demokrati i civilizovan narod kao sto se prestavljaju,bar ta Holandija bi zahtjevala ukidanje cetniteta ako vec nisu mogli ili nisu stjeli odbranit goloruk narod kome su predhodno oduzeli oruzje i garantovali sigurnost.
Sve vam je to visoka politika i talovi... Reala je da smo mali, siromašni, nepismeni, zatucani, korumpirani, neorganizovani, primitivni, bez cilja, čitava organizacija države je uništena.... pitam se, kako takvi da provedemo pravdu...to je nemoguće ! BiH je zemlja robova koji će da rade za minimalnu lovu a sve u korist bogatih pojedinaca...Sve će kupiti par likova i onda prst u pupak.
Od tad' mrzim Holandiju, Ajax, cvijeće i holanđane, od tad' mrzim "Četnike" ne mogu ih smislit' jarane.
kjafir ti sudi, kjafir te tuzi, tako je to uvijek bilo kada su muslimani prepustili svoju sudbinu drugima na volju ... Samo Hilafet moze zastiti interese muslimana, sve drugo je obmana ! Allah je najveci !