Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hasan muratovic (svojevremeno) telefonom: "slusaj Gasi, doci ce ti jedan mali, znas, to je jedan moj i on otvara nesto tu dole na Stupu pa mu podaj Boga ti 2.000.000,00 maraka, a ja ti garantujem da ti vraca za godinu i to 2.600.000,00!" gasi: "ok ako ti tako kazes sefe. nema problema. samo nek mi se javi danas popodne!" ... ... ... ... ... ... i ... otvori se pijaca "heco" i hotel "banana city" i ... ... ...
cestitam akademiku muratovicu, on ce raditi na unapredjenju univerziteta na isti nacin kako se suprotstavio agresoru kada je to bilo potrebno.
Tip je faca i po !! samo naprijed!
citat: gotovo je.....zasjeo je najgori sljam......zdravo bosno..... dzomba | 02/11/2004 05:22:02 _______ Dok ne jave na tv., ja ne vjerujem da nema Bosne.
gotovo je.....zasjeo je najgori sljam......zdravo bosno.....
vidi mu glave kao da je član Validne Legtimacije .....
e, jebi ga ... sto ce nam on pomoc'
SJAŠI KURTA DA UZJAŠE MURTA SEREM SAE NA OVAKVU DRŽAVU
Žalosno, ali istinito. Mafija i kriminal su se uselili na univerzitet i slijedi njegov definitivni propast! Šta očekivati kad jedna vlada ne poštuje odluke Obdusmena!
AAAAAAAAA VIDI MOG DAJDJE REKTOR!!!!!U JEBEM GA GLAVATA I ZALIZANA!
kako je ovo opasan papak ovaj Hasan ....
Pa moja djeco, ustanite i bunite se protiv njega ako vam nesto sumnjivo izgleda. Meni je bas sve ovo mutno! Da sam malo mladi i da sam na vasem mjestu ne bi ja dopustio ovo. Kakva ste vi mladez???
jaoooo majkooo jadna nam je puraaa sada.... koji kreten. kako drugacije da se izrazim... nek ide u svoje rodno selo nek ganja poziciju rektora.. nemoze vise da ukenja vec sto je ukenjao u politici pa sada i da nam ovo malo jada zezne.. haj zivili
kakva drzava takav nam je i rektor
hamo, vidi mu glave! sto njega ne ubacishe u tramvaj danas da ga malo izresetaju lopovi, kolege?