Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harise vrati se,sve ti je oprosteno.
SVE PRODZE: LJEPOTA, PAMET,POLOZAJ,BOGASTVO.-SAMO OSTAJU DJELA I LOSA I DOBRA.
Snajperisti Vucicu Bakir pozelio dobrodoslicu ! Scepan Kradoncic sa svojom vojskom SIPA zaduzen za bezbjednost Predsjednika Vlade Agresora. Pa dokle vise
SARAJEVSKI MANGUP SIR HARE HARE JE POVALIO LIVANJSKOG LIPICANERA K'O BEKANA BUHAHAHAHA LIPICANER MU JE DOŠAO K'O KRAVA MUZARA KOJA MU JE NAMUZLA MILIONE. NAKON TOGA, SIR HARE HARE JE OPRAO MILIONE I ZBRISAO LEGALNO U TURSKU. SVI POTPISI NA PAPIRIMA SU OD LIPICANERA KOJI JE DONJI JER 100% IDE U ZATVOR 100%. SARAJEVSKI MANGUP HARE ĆE NOVOJ KOALICIJI PRODATI LIPICANERA U ZAMJENU ZA SVOJU SLOBODU I NASTAVITI DALJE DA UŽIVA SA KOKICAMA NA TURSKOJ RIVIJERI, A LIPICANER IZ LIVNA IDE BUHAHAHARUUUUU
Sve je to tako samo sto se ti vise nista ne pitas moj Hare..pusa.
Ovo bi moglo natjerati malog Fahru da mokri u krevetu. Opozicija u kojoj je i SBiH je sad već solidna. Na sljedećim izborima SDA nikad neće dobiti većinu u BiH a FBiH ke krajnje upitna, čak i ako Fahro opet ne promijeni stranu ko usrane gaće ! Dakle svako ko se sad nešto ko raduje i trijumfuje je notorna BUDALA ! SDA+HDZ nemaju nikakvih izgleda na SLJEDEĆIM ! Mogu kupovati novinare ovo ono, al će im ona polovica koja ne izlazi n a izbore RIKNUTI NE i tu je definitivno kraj ! A nakon toga ZNA SE ! Državni zatvor će biti konačno spreman !
To što je Haris ostario je djelo prirode, ali što mu se stranka sjeba ...???
jebote , vise ne postoji ni opozicija pa ce ovi sada da dusu uzmu
Jedan od najsposobnijih političara koji je BiH imala, ali nažalost radi vlastite narcisoidnosti i interesa, obaranjem tzv.APRILSKOG paketa uništio možda i zadnju priliku da BiH posatne koliko toliko funkcionalna država, i to čini mi se najviše zato da bi ON 4 godine sjedio u predsjedništvu.To mu nikada ne treba oprostiti. Ukratko da prevedem na narodski jezik.Hare bio kako izvrsna KRAVA koja daje dnevno 50 litara mlijeka, a onda se nakon toga RITNE i prospe SVE!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZABiH,Silajdziceva,jedina koja je bila nasljednica Muslimanske Milicije BiH.Dok su se drugi kitili svojim perjem,jedina ova stranka je bila bosnjacka,u pravom smislu rijeci,bez obzira sto su Bosnjaci i dalje zivjeli u bratstvu i jedinstvu.
Klixov izvor Željko Komšić ..
ja bih ovog Rolfa postavio za presjednika svih bosnjaka-ROLF je ovde najpametniji bosnjak
Zar je živ ovaj čovjek ?
Ovaj čovjek je najobičniji američki špijun. Kad god su bile veoma blizu bilo kakve promjene koje bi se bar malo pomjerile ka boljem on bi se iznenada pojavio da zakuha i vrati sve na početak netrpeljivosti i razdora.
IZLAZITE SVI SA PODIGNUTIM RUKAMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pregovarac i potpisnik dejtonskog sporazuma, ludacke kosulje koja je navucena ovoj drzavi.. Treba ga u zatvor! Kraj price.
Tre
Kakav je seronja i izdajnik ovaj Silajdzic. Dok je stranka u vlasti samo su na pozicijama gdje se vrte pare. Cim nije u vlasti on ode u Tursku. Pa ostani jarane sa svojim narodom i u dobru i u zlu. Pojavis se iz Turske, malo se proseres po svom narodu i opet ode ti za Tursku. Ne moras vise dolaziti ovamo.
Kojim narodom kad ga je narod smijenio, doduse nasjeo narod ublehama tipa Hadziomerovica, Cerimagica, Hadzifejzovica i ostale izdajnicke ekipe. Sad su dobili trezorasa i tezgasa. Kad oni sad u talu krenu pljackati pa dijeliti plijen, ima da prodaju i onih frtalj Bosne koju stari Izetbegovic nije poklonio manjinama.