Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad Merlin ovo pročita, imat će materijala za novi CD: Hostel
Jeste, uskoro ce nma "pokloniti" novi hit, mada ne vjeruje da ce to biti prije nastupa BiH na EURU.
Sve sami pjesnici i umjetnici u ovoj drzavi. Ima li neko sta da radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedna izuzetno lijepa pjesma, svaka čast!
Ma moze on, pokrao milione, pobjegao u Tursku, pa sada moze da sjedi i pise pjesme. Treba da se poklopi usima, da se ziv ne cuje, i ne samo on, i svi ostali koji su unistili ovu drzavu.
Poceo covjek pjesme pisati mozda se to dobro proda
Bolje bi mu bilo da je napisao "kako ukrasti milijardu dolara za dvadeset godina".
tanko.. da bi pisac pjesme dotakao neciju dusu mora i sam imati dusu.. citam.. nista.. pa opet procitam za svaki slucaj... nista... zakljucak: bullshit
Lijepa pjesma, ali mislim da je Silajdžiću veća inspiracije bila činjenica da nam izbori kucaju na vrata pa se valja dodvoriti muslimanskim biračima, nego što ga stvarno zaboli srce za dječakom iz Palestine...
Svaka čast, Doktore! Ovaj narod glasajući protiv Vas glasao je protiv sebe! Molim Uzvišenog Allaha dž.š. da Vam podari mnogo zdravlja i uživajte u blagodatima života, a ovaj napaćeni, primitivni narod nije ni zaslužio bolje stanje od ovog u kojem se nalazi!!!
Aferim, svaka cast. Pjesma je o.k. Ovi majmuni sto se negativno izrazavaju, mogu im poruciti da je mnogo,,,mnogo gore nakon tvog odlaska. Oni sigurno neznaju sta je Bosna CIJELA.
Haris Silajdžić napisao pjesmu: Ne okreći se sine ,na*** smo
Haris Silajdžić napisao pjesmu: Ne okreći se sine ,najhebali smo .......
E jos da nam Muhamed Sacirbej koju zapjeva i taman.
lahko je pisati, treba nesto konkretno uraditi, da se zastite ova nevina bica, koja imaju pravo na zivot, kao i svi mi.
Dobro je Haris napisao ovo jos samo da napise nesto I o bosnjackoj dijeci koje je ujebao sa Alijom zajedno....pa kidnuo da zivi u Istanmbul!
Trebao je poslat pare a ne pisat pjesme. To je od Merlina prepisao. Nek sad i Bahto napise jednu.
Silajdzicu, pomozi ti nama I pocni da se stidis zbog svega sto ste ti I tvoji lopovi iz Stranke za BiH napravili ovom drustvu.
sad ce dino merlin ovo da uglazbi fino...pa ce onda da podijele tal preko onog udruzenja koje dino vodi,mislim da se zove ANUS...
genocidasima nikad necemo oprostiti---koliko su samo ljudi pobili u palestini , bosni , burmi-mijamaru , alziru 50-tih , iraku , siriji , libanu 80-tih , ujguristanu-xinjijang , afganistanu , muslimane na krimu --a u bosni pamtimo 10 genocida , i opet nakon svega kazu TERORISTI.........pa i lud bi ozdravio
sve hin vlasi pobili
sve hin vlasi pobili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)