Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, neupuceni, ovaj konzulat se otvorio u Monaku. Knjige su tamo, ocito od ove gospodje koja takodjer ocito placa taj prostor jer nema troskova po Budzet BiH. Uglavnom, knjige su na nekom stranom jeziku, iz cega proizilazi da ih od trenutnih clanova Predsjednistva eventualno samo Haris moze procitati jer govori 3 strana jezika, a zeljko nijedan.
http://www.youtube.com/watch?v=IB8fZxjxW0s Dozvace se ovaj narod kad tad koliki je Haris grobar drzave i nacije...
mora da ju je Hare klapio....hahahahhahaha
lopine i prevaranti... njih ne vrijedi komentirati. btw. zali boze onih silnih knjiga iza sto skupljaju prasinu kad ih nema ko citati.... takvo je stanje oduvijek u bosni. zato imamo najprosvjeceniju i najinteligentniju populaciju na balkanu o evropi ne smijem ni da pricam