Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E muhlija jesi ti bas ono pravo zattucan. Napravis se glluh, gllup ne treba da se pravis to jesi i onda dalje picis svoju pricu. Nisam ja reko da me boli nego sam ti argumentovao a ti dalje ko fijakerrski konnj picis svoje. Reko sam ti gde to pise, gde ajde mi pokazi gde je to on napiso u svojoj knigi? I nasa istorija se zasniva na llazi hahahah joj jesi gllup a vasa na istini hahaha daj samo procitaj cenjenog pisca Mešu Selimovića. Moja istina je i istina celog sveta,ceo svet nam priznaje nasu istoriju normlano da ima pretiravanja ali to je tako kod svakoga ali poanta ostaje da je nasa istorija slavna i ponosna i samo vi beddnici bez istorije ocete da je prljate i smanjujete iz ciste opsesivne ljubomore jer ste NULE!!!
Vidim da dobro znas o cemu sam ti gore rekao,boli aaa?istina da ti se sva istorija koju tako grcevito branis na lazima zasniva.E tu te podrzavam i treba da te boli,ali ne nezalim bog ti je dao pamet da racinalno razmisljas i odobacis te lazne korijene
ebote Janez jesi ti načitan
Zbog neuspeha austrougarske Balkanske vojske razreseni su aktivne sluzbe njen komandant, general Oskar fon Poćorek, njegov nacelnik staba Eduard Belc i komandant austrougarske 5. armije general Liverijus fon Frank. Nemacki feldmarsal Hidenburg poredeci ratnicko umece Pocoreka i Putnika, velicajuci srpskog vojskovodju, rekao je: \"Gde se magarac moze porediti sa lavom !\". Nije ovo nista ima toga na tone ali evo malo strane istorije pa ti sad crrkni od ljubomore i u svojim llazima koja ste izzasrali selljacino gllupa!!!
ej Janez stipu to
Londonska štampa je isticala da je pobeda Srba na Balkanu dostojan takmac ostalim saveznickim uspesima. \"Dejli ekspres\" je pišuci o uspesima srpske vosjke, isticao \"da rezultat tih pobeda, koji narocito preteže, jeste taj da Srbi pobedonosno ulaze u svoju zemlju, što ce još jednom uciniti da Austrija zadrhti od ove vojske\". Ernest Deni, francuski akademik, izjavio je: \"David je oborio Golijata. Srbija je imala snagu, hrabrost, srecu i slavu da Austrougarskoj nanese jedan od onih strahovitih udaraca od koga ne samo da se nije mogla oporaviti, vec su tim udarcem uzdrmani i sami temelji države\".
Gabriel Mije, Francuski vizantolog;\"evropa se spasila turske invazije zahvaljujuči u glavnom Srbima.Oni su bili meso koje je islo u klanice za spas drrugih\"
„Vodićemo protiv Srba rat - diplomatski, ekonomski, politički, propagandni i psihološki”. (Džejms Bejker, državni sekretar SAD, na američkoj TV, jun 1992) I vi komarci mislite da smo mi izgubili zbog vas!! Cek cek doci ce drukcija vremena
MEHMED MESA SELIMOVIC Mi nismo niciji. Uvijek smo na nekoj medji, uvijek neciji miraz. Stoljecima mi se trazimo i prepoznajemo, uskoro necemo znati ko smo. Zivimo na razmedju svjetova, na granici naroda, uvijek krivi nekome. Na nama se lome talasi istorije kao na grebenu. Svako misli da ce nadmudriti sve ostale i u tome je nasa nesreca S nejasnim osjecajem stida zbog krivice i otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kad da gledamo unaprijed.
A jeli koju to istoriju vasu novokomponovanu! Vi ste bollestni lazzovi i ironicno i (psiholoski termin mirror projection) za to obtuzujete nas. A o kojim ti to knjigama govoris selljacino zabbita gde govore da nasa istorija temelji na lazi? a gllupaku zabbiti toliko si providan da je smesno ti meni o edukaciji. Jel to govoris mozda o čosićevoj knjigi? A sad ti meni posto si procito tu knjigu jer si ti tako edukovan sad mi reci na kojoj to stranici pise \"MI SRBI ..\"ajde mi reci gde to on u svojoj knigi na sta ti asociiras no ono mi lazemo gde to on kaze MI SRBI???? To je cista ona gllupa podvala ujota i ballija ali to prolazi samo kod vas i vasih lazzi a uvek zaboravljate da knjiga postoji pa se je moze procitati i odma videti da lazzete i serrete ko uvek i onda opet nas obtuzujete toga! I ako smo mi lagali kroz celu istoriju a vi naravno zborite samo bollestnu istinu sto onda svetska istorija pise iste ili slicne događaje i price ko nasa istorija a ne vasa jel i oni svi lazu?
Poseri se ti na tu svoju istoriju koja je pisana na lazima kroz niz tolikih godina soljeca sve sto ste zeljeli otimali ste sve sto ste zeljeli biti lagali ste da ste to procitaj malo ti svoje kinjige i istoricare koji vama govore da se svo srpstvo an lazi zasniva.A ja za turke i Bosnu nisam nista ni rekao glupsone jedan citam moj text kako treba pa ga onda komentarisi, zna se vrlo dobro koje dao cerku turcima pa im ovi zemlju dali citaj istoriju majmune nepismeni,edukuj se
Vidim da si jos jedna tipicna primitivcina bosanska a vama nisu guzzili turci jel? a da vi ste sami davali zene \"evo aga de jos ovu krresni pa evo jos cerkice fina mlada uzivaces sigurno\"... A grke nisu?romune,albance,bugare,hrvate...??? Samo Srbe jeli gllupsone zabbiti pa toliko ste gllupi da je steta da nam takvi trosite ovaj cisti zrak bre!! I koje to dokaze njegove reci i la.zi su vasi dokazi a nase stoljetne knjige ,istorijske knjige pola sveta i konsenzus svetskih istoricara su Srpska propaganda i la.zi kako ste samo gllupi ej. A najbolje vam ga spustio turski ministar pred se.ricom ovde u posjeti kad ste trubili Mehmed paša sokolovic najveci bosnjacki sin i dođe turcin i u svom govoru lepo sukkne \"mehmed paša Sokolović bi bio obicni SRPSKI selljak da ga osmanlije nisu odvele\"HAHAHAHA al vam ga sukkno turcin! Ma nisu đabe vicovi o gllupim bosancerosima, nisu đabe i to dokazujete non stop i uporno!
PA TI SI TURSKO KOPILE BUDALETINO JEDNA HAHAHA 500G TI JEBAVANA PRABABA PA BABA I SAD CES TI REC DA SI CISTOKRVNI PRAVOSLAVAC CCCCC E KOPILE TURSKO ZATO VI TURKE I MRZITE TOLIKO JER ZNATE DA VAS NISU PRIZNALI OCEVI TJ PRA OCEVI TURSKA KOPILADI COVJEK TI JE DOKAZAO ARGUMENTOVANO TVOJE PORIJEKLO TI TRAZIS JOS NEKE DOKAZE HOCES DA TI CRTA
Da to je to! A sigruan sam da tebe vise boli sto si SRPSKOG porekla muhareme muhlavi! ;)
Boli te istina da si kmetskog porijekla pa se od muke smijes :))