Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu oni jedini koji predstavljaju opasnost ovom gradu valjda ste svjesni toga. Niko ne napominje cinjenicu da u BiH se slobodno krece 400 osudjenika na zatvor zbog toga sto se nemaju gdje smjestiti ili znate vec i samo zbog cega, korupcija bla bla.
PIPO JE ILI VUK ILI HERAK,NEMA GA OD ONOG DANA!!PIPO VRATI SE,SLOBODA ZA PIPAAAAAAAA
Pi.ka vam materina seljacka. Je li to sarajevski duh da se tamo skupi samo 150 ljudi? Dabogda vam se revolverasi drogirali po haustoru. Niko nece ku.cem da mrdne. Gamad jedna indolentna. Koliko vam treba da se dignete, stoko?
UHAPSEN JE Pipo ONAJ SANDZAKLIJA SHIPTAR SVAKA CAST POLICIJI !
ti si bas prirodno glup ili si nesebicno talentiran
MA sta se k.u.r.c.i.t.e da ste uhapsili nekog j.e.b.e.m. vam sunce, momci se sami predali... Koja j.e.b.e.n.a saradnja, ma niđe vezze... Vuče izdrži!
Ma ja sad je tuzilastvo krivo,a do juce je semiha bila kriva. Licemjeri jedni. Sada se pokazala SDP-ova jeftina politika i koristenje pokreta DOSTA(koji su njihovi prioniri)...a gdje je sada gradonacelnik?mozda je i on negdje otisao u juzne krajeve?! gdje je sada moralna podrska i odgovornost? sram vas bilo...glupi narod licemjerni narod....
Jel\' Behmen dao ostavku ????
ne trebaju ovakvima zatvori, oko za oko, zub za zub, metak za metak!!
eto i zbog ovakvih nas Bosance smatraju glupima,interpol ih ganja a oni dosli u policijsku stanicu da se raspitaju za dozvolu,pa zar nisu maloumni hahahahah
VI STE GORI OD VUKA MILION PUTA,HALOOOOOOOOOOOO LJUDI SMIRITE SE TRAZITE BELAJA CIM TAKO RAZMISLJATE SVI STE POTENCIJALNI UBICE.... A NOVINE I MEDIJE TREBA TUZITI ZA SIRENJE BROJNIH DEZINFORMACIJA VEZANIH ZA SLUCAJ!!!
A kako su preški granicu ako je saradnja bila sa svim policijskim agencijama u BiH ?
Hebiga, nadao sam se da ce se \"opirati hapsenju\" i time zasluziti metak u celo. Ovakko opet trakavica, a mali Amar pod zemljom. Treba to zatuci na licu mjesta
Stvarno moras biti GLUP da odes u policiju, a za tobom je raspisana međunarodna potjernica. Ovo jos ne mogu da vjerujem !
Ma htjeli su oni u Sloveniju ali nemaju vinjete....