Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gasi usima masi,Ljuca spermu guca,Saja jebacete sa kovaca raja,sta je kokare Focansko-Siptarske-Debilske hocete rat imacete ga!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mame vam se nakrhamo mladoseparatisticke UMRRRRIIIIIITTTTTEEEEEE!!!!!!!!
Saja jebacemo ti mater i za JUKU I TAIBA a I CELU govno seljacko. Ovaj ljuca je strogi debil pred rat sam ga zego u onim timberlankama sto je hodo.Sta smo dopustili da nam najveci papci kroje kapu . Nema ovdje merhameta i vjere treba stoku rokati pa nek onda prave dilove!!!!!
voza ferarija po gradu i nije jedini vozajte ferarije i porsee po monte karlu a ne po sarajevu gdje ljudi rove po kontejnerima lako je glumit bega u bosni mater vam jebem
Pa Dofu, em im je omogučio da dobiju prava demobiliziranih boraca, em im je napravio sistem u kojem mogu postati \"ugledni članovi društva\" i \"biznismeni\", em im je omogučio da dobiju državljanstvo, em ... Pa da je meni omogučio kao njima i ja bih mu čuvao počasnu stražu, makari u Trenirci
Hej raja, sjećate l se one fotke iz \"Dana\" sa Alijine dzenaze ? Stoje pored sanduka familija Gaši - petorica u odijelima, šesti u trenerci !! U predsjedništvu !!! U trenerci čuvat počasnu stražu čovjeku koji ti je sve dao i omogućio tax-free biznis ?! E stvarno su nečuveni !!
Nek mi Bog oprosti, al\' meni on lici na solunar. Kad sam mu vidio facu, odmah mi je naumpo sporet kod moje nene rahmetli i solunar zakacen na sporet. Nekako mi ima skroz solunarsku facu. :)
hajde ba da se organizjemo pa da mu posaljemo paket u muriju...
@cc.. Nisam ja dijete imam dovoljno godina da znam da nevalja ogovarati ljude ma kakvi oni god bili.Naravno da mi nije uzor nedo Bog, i ako je kriv nadam se da ce ga osuditi na max. zatvorsku kaznu
isti mi onaj americki glumac... kako se ono zove... ah ja KING KONG:)))
Puni se lagano svima kapa od \"ne gledaj ih poprijeko\" faca po gradu...samo dok im neko kome prekipi film dodje sa onom \"ti to kao nesto jeben?\"
Nije mangupizam prici i reci, nego nema veceg mangupizma od ovoga sto on i slicna klapa provodi. A zakon je takav da baraba poput njega smije imati i nosi utoku, dok normalan svijet uglavnom - ne. S te strane normalno da mu necu prici i reci u lice, ali da smo jednaki - ne samo da bih prisao...ali tada u ostalom ni on i slicni nebi smjeli provoditi to sto i provode pa nebi bilo ni potrebe Sta tu nije jasno...?
Svaka cast policiji i tuzilastvu na svim dosadasnjim akcijama u slucaju Gasi, nadamo se da se nece desiti neki neocekivani obrat i nak kraju da se gnjide izvuku. Ovo bi moglo da bude prekretnica u pravljenju sigurne i normalne drzave. Maxuz cestitka za \"piljara\" a ko zna ako je umijesan mozda i Bakir uskoro doleti..tj na kraju ako se jasno ne distancira od istoga zna se koliko je sati.
@ja Dijete malo jadno, to ti cika Gashi uzor? Imati misljenje o nekome i napisati ga na nekom sajtu je normalna stvar u zadnjih desetak i vise godina. Ici po gradu i svakome govoriti svoje misljenje i traziti belaj je primitivizam! Da Bog da da mu presude i da sa svojom \"rajom\" provede dugi odmor u suncanoj Zenici :)
Jesu ovi Šahinpašići popularni lopovi. Možda ovo ne smijem napisati, jer me mogu pronači pa me izlatiti našta smo mi spali.
@ja Je si ti normalan da mu u facu kazem da je ko zivotinja. lakse mi se ovako zajebavat na njegov racun