Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan slušam ovog' Amira, ne zna čovjek dvije rečenice sastaviti. A i logično mi je nekako, čim sam čula da je kadar Lijanovića hahahhaha to je taj nivo svakako.
E moj Zeljkoviću, jadan KS sa tobom
Na kraju ce izaci ili milom ili silom, trece nema.
Koliko vidimo i čujemo "stoka" hoda i unutar preduzeća al' na dvije noge. Radnici PD Butmira nedaj svoje preduzeće ,budite istrajni ,jer ćete svakako ostati izvan preduzeća ako sada podlegnete takvim pritiscima , naravno na nezakonit i kriminalan način, koji provodi sadašnja Vlada KS na čelu sa SDA i NSRzB.
tako to radi Narodna Stranka Radom za Boljitak i Lijanoviciiiiiiii stave pjevača na čelo jednog poljoprivrednog preduzeca. ma uzas, uzas, uzas!!!
Nece taj tako lako izaci, nije uzeo dovoljno para da ih dadne Lijanovicu...
Karahasanovic se ponasa isto ko njegov sef stranke Lijanovic, obojica kriminalci i to prvoklasni...
Nista se drugo nije moglo ni ocekivat. Kad je bal nek je maskenbal !
E moji radnici ako od ove kantonalne vlade čekate pomoć neka vam ve bog na pomoći
Od ove vlade mogu samo dobiti sankcije i otkaze... A vjerovatno ce im prijetiti i stecajem preduzeca... Jer oni ne rjesavaju probleme, oni ih izazivaju...
Sad ce direktor da pomuze krave i pocisti staje, pa on u genima nosi smisao za to, kao zamjenu za nedostatak bilo kakvog strucnog iskustva, a kamo li rukovodnog. Kazu da krave daju vise mlijeka kad im se lijepo prica, ovaj ce zapjevati!!!! Ova direktorska pozicija je placa za buduci posao-unistiti Butmir da se dodje do njihovog zemljista, a onda ga lijepo preprodati za put koji tu mora proci. Je** vas Lijanovic i onaj ko ga instalira u vlast.
Lijanovicev kriminalac,radnici rade,a on hapa,blokirao im racun tako da ljudi nemaju nista od svoga rada.Zapravo bogate Lijanovica i Cardzica ,a oni opet u talu sa kriminalnom SDA.Konkluzija,sve sto ne valja u ovoj drzavi,sav kriminal se servira u kihinji Seljacke demokratske Anarhije.
uopste me ne cudi stav ministra Hrenovice kao i kompletne vlade ks jer oni i nisu sposobni nista uraditi kako treba vec su samo sposobni za unistiti, sto pokazuje stanje u svim preduzecima kojima vlada upravlja
A sta drugo i ocekivati od ministra vlade eksperata KS... Oni su svakako odkako su na vlasti kanton doveli u potpuni haos i eksperti su samo u izazivanju haosa i za punjenje svojih dzepova...