Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istinu niko sakriti nemoze GENOCID.
Nisu to profesori madam Hamrud, to su najobičniji plačeni smradovi, Islamofobi, i štovaoci velikosrpske ideje. Nisu vrijedni slova na papiru, ni prostora na ovom ili bilo kojem drugom portalu. Hvala Gospodu pa narod nije glup, da mu se nametne jedno ovako žalosno mišljenje...
Manite se Sveda
ma jašta da znaju, većina ih ni ne zna gdje se BIH nalazi, pogotovo mlađe generacije...
Istina se ne placa, vec siri, dok se ne istina mora placati.Koliko god netko zelio istinu iskriviti, taj ce morati puno platiti. Za ne istinu nema tog novca, koji bi mogao prevladati istinu. Srbi se jos vise u svijetu blamiraju.
zar vi stvarno mislite da nekoga u Švedskoj boli ona stvar za Bosnom i za ratom u Bosni i dali je genocida bilo ili ne.To im je na pameti isto koliko su nama CRVENI KMERI ili neka afrička zemlja.
Presmiješno je ali i jadno kako se musle samozadovoljavaju dok pričaju o genocidu, nastane kolektivno svršavanje! Bitno da je led probijen, uskoro će poslije Švedske i druge države da obznane genocid u Srebrenici kao lažni mit musli!
šokac..ti bi trebao biti kao neki četnik ili si samo govno od čovjeka....kada budeš tražio kosti svoji roditelja ili djeca po glibu i šumama javi se a ljude ne vrijeđaj...to ti porućeje jedan Hrvat
Aj ne kenjaj Gospe ti! Po priči musli u cijelom ratu njima nije poginuo niti jedan vojnik, svi su oni kao stradali kao civili od ćetnika ili od nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne treba se pretjerano brinuti o placenim negstorima genocida, jer kao sto cijenjena Annika Hamrud naglasava, radi se o nekim perifernim ultra lijevim grupama, cije clanstvo i popularnos ne doseze do trocifrenog broja, a nekad mocni, a danas pateticni srpski lobi je spao na to da potplacuje ovakve jadnike, ne bi li im se u novinama pojavio kakav sarlatanski clanak nalik ovom. Samo da kazem da je jos prije nekih 10-15 godina u Britaniji magazin po imenom Living Marxism objavio poprilicno slican clanak ovom u svedskoj, te ih je veliki novinar i prijatelj Bosne, Ed Vulliamy odveo na sud na kojem su izgubili sve do posljednje pare, a to revizionisticko smece od magazina je ugaseno za sva vremena. Dakle, nema razloga za brigu, jer ovo samo pokazuje na sta su spali pravoslavni Talibani. Ali sta treba uvijek ciniti, treba pratiti kad se ovakvo fasisticko smece od clanaka pojavi u svjetskoj stampi i odmah reagovati, a ne cekati da ljudi poput Annike Hamrud reaguju za nas.
Eto neka korumpirana novinarka zna šta se desilo, a univerzitetski profesori ne znaju?! Bošnjacima se sve na lažima zasniva! Gledam neki dan emisiju pošteno, sa onom voditeljkom iz srebrenice, i nekim bošnjačkim prof. dr kretenom! Pocjepaše ga dva istoričara činjenicama, kao štene masan' papir!
Jes neki budala. Ta ista je imala uvid na dokumente, koji su dostavljeni tuzilastvu u Hagu.Vidjela je licno zrtve, koje su se vadili iz Tomasice. A ovi profesori su sjedjeli i pregledavali neke dokumente, bez provjere. Sad hoces da kazes? da ti profesori imaju vise znanja od novinarke. Samo netko tko ije pocinio zlocin, ili tko ima u svojoj porodici zlocince, moze tako nesto da priopci. Lopov brani uvijek lopova, zlicinci zlocine.
Šta ima tomašica sa genocidom? Evo ja tebe neću vrijeđati?
MA ZNAJU ONI ZA GENOCID ALI NIJE U TOME U PROBLEM NITI JE UOPSTE TO RELEVANTNO DA LI ONI ZNAJU ILI NEZNAJU ZA GENOCID. ZNAJU ONI ZA ISLAMSKU DEKLARACIJU - TERORISTICKI AKT - PROGLASENJE NEPRIJATELJSTVA ZAPADNOM SVIJETU. ALI OD KOGA? OD NARODA KOJI UOPSTE NIJE OPASAN NITI IMA ORUZJE DA SPROVODI FASIZAM ALI DODUSE JESTE MASOVNO IZABRAO ALIJU IZETBEGOVICA, ZATVORENIKA KOJEG JE AMERIKA TREBALA PREBACIT SA GOLOG OTOKA DIREKT NANNA GVANTANAMO!!!! ALI NIJE URADILA JER JOJ JE JUGOSLAVIJA BILA NEPRIJATELJ.
Šta nam ispriča domaćine?
RIZIKUJETE NOVI RAT I GENOCID DOK NEODBACITE ISLAMSKU DEKLARACIJU
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da su nas sve pobili, švedi bi rekli-gripa. Ma fuj.
Aha, kako vam je četnik karl bild? Nakaze peksinave.
izmanipulisana vnago, sve za pare =)