Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagumdzija slikao, nema ga na slikama
dodo moro doci u sarajevo jer mu evropljani rekli hihihhihi
brko.....inače dodo gospodin" par ekselans", jel de:))
kraguj .....i šta je bilo kad su se probudili, spali s kreveta?:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Krkan ostaje krkan. Ruke u djepovima. Kao da je na seoskom vasaru. Mada ovdje u BiH izgleda i gore kakvi nas krkani vode.
3. entitet ne moze a o ostalom se moze pregovarati ! Komsic bi trebao biti dozivotni hrvatski predsjednik a kome se ne svidja neka pakuje kofere !
Zar da Dodik,Radoncic,Covic i lagun glasaju za napredak bilo koje vrste nevjerujem oni se boje svake iole uredene drzave
Koliko nas ovi momci kostaju....neprocjenjivo ?!
Meni antivirus obrisao ove slike iz racunara
START UP IDEJA Isprintati 12 ovih slika Napraviti 6 kabina za pishanje ispred svake kabine staviti po 1 sliku a jednu unutra. Pljuvanje vani 0,5 KM pishanje unutra 1 KM. --------------------------------------------- Gdje drugi vide propast sposobni vide sansu ;)
aaa vidi naseg Sefera dominira!!!! ponos i dika nacije.
Čović u prvom redu, Raguž pozadi.
Jebe se Dodiku za ovim papcima
Jel' baš nose duge gaće ispod ovih finih pantola, djeluju mi tanko za januar?
imal boljih jarana na svijetu...sretni su kad su zajedno. jednog lijepog dana slika slicna ovoj...oni u istim odjelima a resetke ispred njih
Ha ha ha ha. Pa uzeli su oni tu priliku davno i više je ne puštaju iz ruku. Oni imaju sve, ne moraju ništa, zakoni za njih ne važe, a beskonačnim pričama o "ugroženosti" od onih drugih zabavljaju ovčice od izbora do izbora pa do sudnjeg dana. Gospodine Hammond i Steinmeier takvu priliku Vi nećete imati NIKAD.
"Hammond i Steinmeier pozvali bh. političare da ne propuste priliku koja im se nudi", hahahahahahahhaha, ma jok, kako ja znam nase papke cekat ce do 2039 da se pomaknu 2 koraka, ali ce usput napraviti 6 unazad
ovdje nesto ne stima... Kuha se nesto gadno
Ovaj Čović i bukvalno Duduku iz guzice viri........do kad ćeš konju srpsku politiku vodit ...??v?