Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Hamdija Lagumdzic srbijanac,to je najveci lazov i prevarant istjeruje prave borce iz stanova a useljava svoju rodbinu i surake u vojne stanove,njega pod hitno treba u bajbukanu,njega Dahicu dobro provjeri!!!
Nadam se da ce Dahic krenuti da ukine sva udruzenja koja su paraziti ove drzave
Dahiću bolje ti je da se vratiš u MUP i da radiš ono što najbolje znaš, a ne tamo neki predsjednik nekakvog udruženja. Dok si ti bio glavna faca u MUP-u nije bilo ovoliko pucnjave i kriminala, jedino ti imaš mu.da da dovedeš u red sigurnosnu situaciju u Sarajevu
kako ce oni pomoci ovoj državi.. samo su tu da uzimaju od nje.. I ŠTACE NAMA SILNA UDRUŽENJA, STRANKE.. I VLADINE I NEVLADINE ORGANIZACIJE.. I SVI OVI ŠTO KRADU DRŽAVU NA LEGALAN NACIN.. dosta više... MLADI ... RASTJERAJMO OVE TRUTOVE.
Ova udruzenja su najgora .. uzimaju sakom i kapom a ovaj Muaz i Lagumdzic su gnjide koje se odavno vec finansiraju na osnovu federalnih, kantonalnih i opštinskih budžeta ...
E, jaka funkcija, nema šta. Živite od stare slave, a i ona vam je zasnovana na laganju samih sebe.
Nesto me ovo ime asociralo na premijera jednog kantona, a prezime na jednog od poznatijih navijaca BiH u Francuskoj sinoc.
imamovise ovih udruzenja nego boraca u ratu