Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islamska zajednica i ovaj rigidni, prigradski skrojević i dotepenac u Sarajevo, Senadin Zaimović, koji svoje kleptomatične fantazije plasira preko ovog Jamakosmanovića ili Jamakovića na Klixu, trebaju da zašute od sramote zbog svog decenijskog primitivnog odnosa prema Gazi Husrev begu, Isa begu Ishakoviću itd. Osim trpanja novca u svoje džepove, ni marke ne ulažu u kulturnu baštinu koju su zloupotrijebili, upisali na svoje ime, iako su to vakufi (lična imovina) velikana naše istorije. Šta radi islamska zajednica? Gdje troši pate iz Bejtul-mala? Šta radi ta kukavna direkcija sa pingvinom Zaimovićem? Daje Hamam osnivača Sarajeva Turcima da u njemu naprave hotel! Hotel je dat Turcima na koncesiju od 50 godina!!! Zaimoviću, ne laži i ne obmanjuj javnost. Bojite se šta će građani reći, na ovu sramotnu odluku, pa truniš o nekakvoj brizi. Sram te bilo i tebe i onog reisa iz sela Toke kod Gradačca, koji Sarajeva nije prije očima vidio.
Hamami ili gradska kupališta su se u Bosni gradila u vrijeme kad su po glavnim ulicama većine evropskim gradovima tekle otpadne vode i kanalizacija i širila se kuga.
turci obnavljaju dzamije i hamame dok arapi u srbiji grade tornjeve hahaha tako se nevodi politika bakiroglu aga ugledaj se na srpske politicare
mashallah
Jest' da je greška Anadolije ali kod vas piše... Hastahana NIJE na Vratniku, nego na Kovačima u ulici odmah iza nedovršene zgrade Rijaseta
kakav turizam koga zanima to osim par vehabija iz turske i sirije
cetnik sto mi dajes minuse?
jer si kloc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako se spašava proraćun i zapošljavaju nezaposleni, al u ku.......
a đe su pare?