Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je država u kojoj mali ljudi satiru casne ljude, u kojoj se cijeni podoban a ne kvalitetan radnik, zemlja iz koje treba sto prije pobjeci. Posebni uslovi: završen Pravni fakultet ili Fakultet kriminalističkih nauka ili Visoka škola smjer kriminalistika ili Fakultet političkih nauka ili drugi fakultet smjer sigurnost; položen stručni upravni ispit; jedna (1) godina radnog iskustva u struci; znanje jednog svjetskog jezika POGLEDAJTE SAMO TEKST KONKURSA ZA PRIJEM U MINISTARSTVO SIGURNOSTI, MOGLI SU STAVITI I MESAR UKOLIKO JE STRANAČKI PODOBAN.
Kakva prava? Nema drzave, zakona niti pravde pa ne znam o kakvom demokratskom drustvu govore i toleranciji. Pa ovi na vlasti gaze ljude bez imalo ljudskosti.
eto baliye... jeste culi sta vam je porucio Sahvet.