Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halali Sefer zenu i šuru.Doduse nisu mu ni rod ni pomozi Bog.
Oprostite, ali o čemu oni ovo hlupetaju? Još u ratu je izvršena istraga u tzv. "slučaju Halilović" i zaključeno da je pala granata sa područja Rajlovca, što je potvrđeno nebrojivo puta kroz svjedočenja (npr. Asim Delić i Vehbija Karić). Nisi Sefere jedini kome je neko u porodici stradao...
yebli ti njih 2 najmilije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako možeš Sefere preko mrtvih...
Nije majka karala Muju što se kocka nego što se vadi (pravda).
Prodo Sefer zenu za fotelju. Fol on patriota. Mrs u svoje rodno mijesto...
ide još jedan sprat u Halilovićevom hotelu na Buni od Baketa gratis
Toliko ti vrijedali roditelje i sve si polizao radi stolice,dokaz da niti ne vredis nista,Sefer je VUK podmukli i vreba iz zasjede
Ode i Sefer u papke! Aferim generale - sjećam se šta si pričao i pisao. Još jednom aferim!
I Sefer i Bakir su pokazali ovim gestom da su ljudi, ovo raduje sve BOŠNJAKE i sve patriote BiH, zato ne jedite govna jer ma koliko ih ne podržavali ovo je LJUDSKA BOL i TRAGEDIJA nad kojom niko nema prava da likuje.
Nema od te koalicije nista,Sefer je isto sto i Radoncic samo vise zamotan u celofan.....
hahahahahahaha ko koga farba ovdje!? hahaha
Eto bas sada gospodnje 2015 se uspjeli nac.
Vec je poceo izuzetan ocliv clanova iz BPS-a, a sada ce to biti jos vise. Osnovni prigovor, odnosi se da je Sefer udomio blizu familiju (sina) u politici, a siru na direktorskim mjestima. Bosansko »patriotrska« (daj mi sto vise direktoriskih mjesta) partija, pocinje se polako gasiti. Kako vas nije bilo sramota one knjige pisati, pa sada sa onima o kojima ste pisali knjige da ubijaju nase patriote, sada s njima ulazite u koaliciju. Sto prije BPS nestane, to ce prije ova zemlja da iscisti svoju politicku scenu od slicnih nepotozmom vezanih osoba. Dodajmo Zaima Backovica, sve je svojoj familji rijesio.
Kao jaje jajetu, ni jedan nije dorastao funkciji ali proći će i ove dvije tri godine, sudbina im je ista kao SDP_u. Narode, strpi se, ničija nije do zore.
Ovaj mu ženu rokno i danas zaradi para koaliraju :D Bosanski crni humor.
Bosanski mentalitet: Ako si nešto pričitao u Avazu, mora da je tačno! :(
Majmune neupućeni, to avaz nije smio objavit 10 godina poslije rata. Jedino Bosna i Dani. A to što si ti to sazno iz avaza govori samo o tebi. A svi smo znali ko je pokušo smać Sefera i niko nema nikakve dvojbe u tome. Cijeli grad je to znao u ratu. Tako da vidimo čij je mentalitet bosanski. Majmun koji nema pojma al soli pamet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrana vrani oči ne vadi......Bakire imaš li obraza i malo?
politika je kurvaaaaaa ubila jeeee boooomba.........................kako kazu drugari iz DUBIOZE
Sto ti je vlast! Sve se moze halaliti :)
Svaka cast generale, dokazani patriota BiH a ne kao Gusinjac kojeg je BIA poturila bosnjacima
Novak nemoj da se ljutis ako otkrijemo vaseg covjeka