Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vidi samo ko ce da nam bude drzavni premijer...nije bilo bolje ponude?!!!
kakva je to pozicija "drzavni premijer" , ja to u tekstu nisam nasao
Nije mi se dalo pisati predsjedavajuci VM
Drzava ceka na rijesavanje ekonomskih i hrpe drugih problema ali to nikoga ne interesuje. Samo fotolje.
"_Formiranje vlasti na državnom nivou nakon održanih Općih izbora čekat će još izvjesno vrijeme. Naime, najprije će se morati izvršiti raspodjela fotelja u izvršnoj vlasti Federacije BiH, a kako bi konačno bili okončani i dogovori na državnom nivou." Ovo je za Klix.ba potvrdio i Halid Genjac, predsjednik Glavnog odbora Stranke demorkatske akcije, koji je ujedno i mogući kandidat za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH." Hahaa, pa o tome se radi! Raspodjela fotelja! Raspodjela namještaja. Kako si jadno Genjče ovo kazao. Pa vi se sve vrijeme i borite za fotelje, a te fotelje su vam zlatne koke, samo ih zato grčevito držite. Od njihovih zlatnih jaja vi samo imate korist, ali ne radeći ništa. Tebe u vijeće ministara??? I to za predsjedavajućeg. Pa može. Upravo nam i treba GINEKOLOG, poslije silnih orgija koje ste Državi napravili i uz duž i poprijeko.
ne kenjaj kenjac. Svi znamo da je ključ raspodjela fotelja u javnim preduzećima :)
Ovaj Kenjac je vjeciti SDA poslanik. Pa zadnjih 20 godina on i njemu slicni nam kroje gace, nikakve koristi od njega, da bar prepusti mjesto nekom mladem koji nije u talu, sa novom vizijom od kojeg se barem moze nesto ocekivati. Ovako, kao kod komunista, dozivotni "funcioneri" (dzabahljebarosi nas unistise.
Znaci SDA popustila pred HDZ-om , ovim potezom HDZ dolazi u bolju poziciju jer je njima u cilju ulazak u Federalnu vladu , a kad se to rijesi mogu vrsiti opstrukcije jer su oni svakako u drzavnoj vlasti pa nema zurbe sa upostavljanjem nove vlasti. SDA ako im je stalo do BiH mora prvo traziti dogovor i uspostavu drzavne vlasti a onda federalna vlast
Zlatko, vrati se !
Stvar je u tome da akoHDZ blokira drzavnu vlast zlatko se nemora vracati ostaje tamo gdje je sad
Za državni kauč mora, ništa fotelja.
Halid Genjac - najpoznatiji ginekolog u BH :D
Halid Genjac: Ja čekam raspodjelu federalnih fotelja.
Ipak popustate pred Covicem koji gleda da dobije na vremenu.Nista vas ne sprecava da odmah formirate drzavnu vlast.Morate biti hrabriji,osvetice vam se!
Koja je logika ako ima državne a nema federalne vlasti ??
Nevalja biti licemjer,to se vrati kad tad.Sto potpisujes nesto i foliras svoje stado ako to ne provedes!Ja znam da je ogroman ulog i novac u pitanju,ali nije sve u zaposljavanju na budzet,treba bar malo biti iskren.
A vidi samo ko ce da nam bude drzavni premijer...nije bilo bolje ponude?!!!
A vidi samo ko ce da nam bude drzavni premijer...nije bilo bolje ponude?!!!