Uskoro povratak kući
0
Halid Bešlić operisan u Belgiji
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve same patriote.... moj do mojega
Nije Halid sin od Bosne već od Haleme Halima Haliima ajlialijali Halima Halima ostaaaniiii ajijalaihajli kad trebalo je aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaman ipaaaaaa epaaaaa
Nevjerovatno kakve ste vi svinje!Koje od vas ljiljan,ali borac,a ne vi koji se uzdizete nickovima na sajtu?Neka vam je na sramotu,nemate merhameta ni koliko crno ispod nokta!Vise je Halid uradio za Bosnu nego iko od vas i vieci je sin Bosne nego sto cete vi ikad da budete,zato se misevi poklopite i cutite.Pozabavite se sa svojom savjescu,jer vas ocigledno pece,pa se perete preko tudjih ledja! HALIDE LEGENDO,SAMO NAPRIJED,BOSANCI SU UZ TEBE!
A sta bi sa drgom osobom iz auta???
Da je kojim slucajem nekog ubio vozeci pijan!? Verovatno bi pitao za savet svog estradnog kolegu Kicu Slabinca....elem daj mi dvije ljute!!!
drko K.arinom negdje po inostranstvu, jer nije bio ovdje. K.urac je on moj sin Bosne, vise izdajnik. lako je sad pjevati K.urac. \"Operacija pjevačevog oka\", zvuci kao pustinjska oluja bem ti.
ŠTA JE ŽABAC RADIO ZA VRIJEME RATA,GDJE JE BIO ??
Pjanac je to teski a pjance i bog cuva u svakoj situaciji. Pitam se sta bi bilo da je ubio nekoga,kako bi onda izasao ponovo na binu.. Nadam se da ce mu nasa fina policija naplatiti barem kaznu po zakonu i da nece sve zavrsiti sa dvadeset maraka :)) kao sto redovno uzimaju svako ljeto od svakoga sa stranim registracijama smetljari nasi u plavom bruka nasa...
Necu necu dijamante suvo zlato brilijante nit rakije nit tribine,samo OKO da sluzimeee.... Za nauk mladima I starima. Kada sedate za volan,nakon sto ste pogledali da nema ista ispod auta,kakvo dijete ili cuko.Bez brzanja polako voziti uz laganu muziku. Normalno ako nismo premoreni ili pod dejstvom kakvog narkotika ili \"da uporedim rijec arapskog porijekla\" pod dejstvom ALKOHOLA! Brz oporavak Halidu zelim.
nije par vec nekoliko,par cu carape,cipele... Halide aBd da nam sto prije ozdravis
a sto ga turci ne htjedose dirat onda. vidis brace kakvi su. ebem ih usta
Samo naprijed Legendo i sine Bosne! BOSNA4EVER!
Halid Beslic je covjek,legenda,humanitarac,nesto sto ti nikad neces biti! Nedajse Halide,zelim ti sve najbolje!
ko je halid beslic?
pa zato sto je bilo prerano da mu se krv koja je bila u oku procisti, malo se kao razumijem u ovo jer je i moj tata nedavno radio isto....