Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toooo, samo tako.. Ali nije fazon samo portalima objavitit rat. Vec i pristalicama i clanovima uzeg i sireg odbora SNSD.. Kako verbalni tako i fizicki rat !!!!
tako, brate, da se vidi da i mi muslimani imamo kvalitetnih informaticara od kojih ce se cetnicki entitet zatresti ! Allah je najveci ! islam ce pobijediti !
ex-efendija je super glupo biće.. #justsayin
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo,samo naprijed ali skokni malo i do Bakija i Cove!
Sta nam je jos ciniti,a sve kako bi akcija sto bolje uspjela?
Svi u napad!
Momci, sretno 😉
Rušite sve i na svaki srušeni portal postavite snimak ""dva papka"
Samo mu prave reklamu on ovo jedva ceka!!!
A klix ovo objavljuje iako zna da je ovo što ovi kretenčići najavljuju krivično djelo . I kad se opet vrati klix-u i kad budu klix kao osvetu napadali onda će kmečanje da nastane.
skydiver Slažem se da je klix informativni portal . Hajde da pokušam ti objasniti kakva se upravo sad municija za srpske radikalne krugove dala. Šta sad da radimo ako sutra recimo radikani pokreti kao Obraz , Naši 1389 , radikalni i slično počnu pozivati na napade na Bošnjačke povratnike u RS i na njihovu djecu u školama ??? Ili počnu pozivati da se noću ide i pale zgrade u Trokutistanu i slične gluposti . Sad nekakav portal počne te ideje putem interneta prenositi . Dali bi i taj portal koji bi neosporivo bio najzaslužniji za širenje takvih ideja bio kriv ili bi se na tvoj način mogao braniti tako što će reći " mi smo samo prenijeli vijest jer smo informativni portal " Neznanjem vašim upravo srpski radikali trljaju ruke .
Bravo!!!
republika srpska ima najjacu jedinicu u regiji za it kriminal....ima da ih safataju za deset minuta.......mislim da su izraelci obucavali te ljude
Hahaha...sto su ti srbi...kod njih je sve najjace, najvece...kod njih su historijski porazi pobjede, nastali su prije ameba itd,itd...zalost
yebiga....nama pokazali izraelci.....nek i vama pokazu braca isilovci i ostali kamiloyebi :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"hakeri"
hakleri :)
trebali bi hakovati i korisnike klixa koji podržavaju laktašenka da vidimo koji su to odroni od ljudi
dodik dominira....bosnjacki hakleri ce biti izvedeni pred lice pravde
E Dodik,haknuše ga i tebi !!!!
Najbolji komentar 😉
:D
Ddos
Naci ce oni te "Hakere" pa ce i njima biti pretres i odezeti Laptopi i Hard Driveri.