Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_""Ako je ova konferencija iskrena, ja je podržavam, no bojim se jer im ništa ne vjerujem. Velike su pripreme povodom konferencije, nadam se da će proteći u miru, ne bih željela da se išta loše desi", izjavila je Ćatić." A zašto ne bi bila iskrena? Ako ništa do sada nije bilo iskreno, odnosno, ako se izgubila vjera u ljude, vrijeme je da se vrati i nađe. Nisu ove prve pare koje stižu u Srebrenicu. Bilo je donacija, pa se sve pogubilo. Ti gospođo moli Boga da se i ove pare ne pogube, ako što su one prije. Znači, ljudi su davali iskreno, ali primali su neiskreni.
Kome to oni daju ? Onima u spomen mezarju ne treba. A kada je trebalo pokazati ljudskost nije je bilo. Zato je bolje napustiti Srebrenicu i otići u bijeli svijet nego primati pomoć od svakoga.
Hajro pa SRBIJA ulaze u REPUBLIKU SRPSKU a ne u federaciju-----------KONTAS ?
Kako su to mogli organizovati a da tebe i onu brkatu iSubašićku nisu pozvali da se i vi malo ukalkulišete u lovuA ja sad mi jaran reče da vam je obje adresa u Vogošči pa vas nisu mogli nači u kojo kuči živite.
nije iskrena ...