Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alo bre Radovane, nemoj da cvilis. Pravi Srbin se ne prerusava, ne bezi i ne krije se. Ahhhhh pa ti mozda i nisi Srbin. Dje no dodje Durmitor? U Crnu Goru?
Jel se ovaj usr’o u gaće ili onaj drugi ? Nikako da upratim. Nisam nacionalista, ne smeta mi niko i ne gledam stvari iz tog ugla, vec iz nekog pokusaja razuma. Evo recimo, kako mozes covjeka koji se godinama krio k’o zadnja pickha smatrati herojem ?
@Patrick.Wilding Pa to je po svatanju srba pravi heroj.
Njegovo vrjeme je prošlo
jeste ga odbranili
E cuj sizofrenicara on bi nesto mjenjao i smjenjivao....e pa bas je smjesan genocidas!!! Ima svakakvih budala
POGLEDAJTE FACU; TAKO IZGLEDA SUMSKA VUKOJEBINA.
Sad možeš opet pusti bradu i tražiti od zatvorenika da te zovu gDabič.
mostrum
Ovo kao da gledaš samom zlu iz pakla u oči.
Zar on ima ikakva pravna ili zivotna prava?
brate smaras
Dovoljno je vidjeti monstruma, lik stvoren za snimanje horora a jedbozubi troprstaši daju ime studentskog doma po njemu. Jbt sa kim imamo posla
Genocidni narod na aparatima
Ko volio Radovana ne vidio Vidovdana
Tebe treba svaki dan vezati i prziti nacsuncu do smrti