Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali ste 15 godina i sta se do sada uradili? uostalom, ciji je (ne)uspjeh tih \'\'oko 45000 porodica koje jos cekaju na povratak\'\'? SDP-a, Nase stranke, BPS-a, Liberala? Sram vas bilo.
http://www.youtube.com/watch?v=FQ9s3G6Ux6M&feature=related
Samo sabur... izbori ce pokazati svoje ;) S Bakirom do pobjede
G-din Hafizović, nakon 20 godina će se zalagati za Bošnjake..pa šta si do sada radio...predizborna parola koja nema smisla--ON ĆE SE ZALAGATI ZA BOŠNJAČKI NAROD..valjda se to podrazumijeva ako si u bošnjačkoj stranci.
Dobili ste i TI i tvoja stranka OTKAZ! Birat cemo neke druge ljude, SDP pobjedjuje!
Kako te nije sramota, pa čovječe kako je rat prestao ti si u politici. Pogledaj se u ogledalo, vidjećeš jednu pomiju odvratnu. Ja sam iz RS, ma boli tebe ona stvar za Bošnjacima u RS. Gadiš mi se. Daj ljudi nemoj te ovaj put biti ludi pa da glasate za ove kriminalce. Priznajem i ja sam glasao za ove bandite i nikad više. Samo promjene!!!!!
Drzava ravnopravnih naroda je zapravo lijepo upakovana podjela terirorije i vlasti po nacionalnoj osnovi. Zasto se SDA ne zalaze za drzavu ravnopravnih gradana - jer onda ce nestati potrebe za nacionalnim strankama, nacionalno pitanje vremenom ce postati rijeseno i u osnovi nebitno. Osnovna jedinka svake drzave moze da bude samo gradanin a ne narod. SDA jos uvijek radi na razbijanju gradanske BiH, a i samim tim razbija BiH jer podjela na nacionalne torove neminovno vodi do podjele BiH
nesposobni idiot
komentar
Dzevada Hodžića i Moga brata gura direktno Bakir
Sefket je moj brat rodjeni . Sada smo na fax-u jaci u nasim redovima je i dr Enes Karic koji se preko svoga Dževada Hodžića indoktrinira kod Sulje Tihija. Mada se mora priznati da je Enesov angazman osvetnicki.
Bgati ne moj me samo ti zastupati i braniti
Da ti nije onaj SIJA-RAFIDIJA RESID HAFIZOVIC sta u rodu.
SAMO TI RADI NA REFORMAMA KOJE NISU PROVEDENE, A STO SE TICE POLICIJE TO JE VEC RIJESENA STVAR. JEDINO BI MOGAO DA POMOGNES UVEZIVANJU POLICIJE HERCEG BOSNE U JEDINSTVENI SISTEM SIGURNOSTI. ZAHVALNI HERCEGOVCI!!!