Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovjek vrijedi toliko da nismo toga ni svjesni, počev od rada sa onima koji su dospjeli na dno do Hutbi nakon kojih se i sam zamisliš kakav si čovjek i kakav je tvoj odnos prema svemu što se dešava oko tebe.
bilo bi dobro da ti budes muslimanski martin luter king, jer islamu je prijeko potreban protestantizam. meni licno je svejedno ali bi bilo dobro zbog mira u svijetu i islama uopste. necu pricati o tome kako vazi o tebi daija, hafiz ili koju vec titulu ima, golos, iz mostara... a vrlo je cijenjen medju "ulemom"...
bolje bit i na drogama nego na bombama
Hafiz Bugari Allah mu svako dobro dao je meni više neki showmen, palamuder koji ubi nekom pričom a ništa konkretno... uokolo naokolo a rezultati da ga vole ovi koji su teferič od vjere napravili, vjera u koju šta god staviš može... haman sve dozvoljeno i pokuđeno, ne znaju za haram...razgrabili od vjere, puno toga ohalalili, komunjare i kršćani... A gdje su rezultati ? Pređel kad koja ova šokica otkrivena na islam njegovim sebebom... Pokrijel se... A sve ga kofol toliko vole slušat ima 10-15 godina Konkretno brate, ostavi malo teme čišćenja duše, srca i tipa nahraniti gladnog komšiju i nabaciti mu osmijeh..ostavi te teme malo na stranu... de malo pokušaj ljudima reći da je samo spas u Islamu... u vjeri u jednog boga Allaha, koji nema sina , ni druga... o važnosti slijeđenja stopa Poslanika Muhameda s.a.w.s. i mnogo mnogo tome... na hajr !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
La haule ve la kuvete ila Billa Ovaj covjek tzv hafiz je sufija a braco u islamu pogledajte sta su i ko su sufije da nas Allah sacuva zla koje oni donose.. Ne samo da se treba njih klonuti nego mu treba osporiti svaku knjigu
Abdussamed Nema veze što je sufija.. ima taj čovjek dosta lijepog da te poduči... Ne priča o tarikatima niti o nekakvim neutemeljenim zikrovima na svojim predavanjima... tako od toliko svijetlih tačaka , ti pokušavaš takvu vrstu "mahane" da nađeš.... a vjerujem da kad bi tebe upoznali, šupalj bi bio ko sulenar iako nisi "sufija"
https://youtu.be/29pvw0J3ZFA
samo u džamije i crkve treba ići , sve će pasti sa neba ;)) mrš u p.m.