Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire patrioto gazi ove ne patriote kao sto je tihic i zlajo scepo Bakire pridruzi se koaliciji 1 mart spasi sto se da spasit moze oni su ljudi ostali ne zasticeni od wermachta cetniteta.I Bakire pridruzi se fronti toj jedina svijetla tacka u ovoj napacenoj Bosni, ja sam Bosnjak i moram za tebe glasat posto nema covjeka da stiti Bosnu kao ti.
losa mu je vila u aleji na vrelu bosne sta ce jadnicak sve preko leđa građana...............
Bakir ima vilu? U pm...
Nedaj se Bakire. E sad kad je izbor budala i nepismenih ponovo iduce godine, ti otvorio svoja usta a zasto si stao kada si bio blizu dokaza da Dodika skinete, to ni ne spominjes. Nego, politika je kurva to znamo, ali kako li se zovu oni koji se bave politikom ? Kurvari ili kurvini sinovi ? Kako god, ima takvih kao ti i Dodik, kao sitnog pijeska . Kad si krenuo nisi trebao stati, ali vidjet cemo kako ipak Zlaja kaze, jer tako si i otisao
Napali na grupu antinacionalističkih novinara, mamu im fašističku. Što ne napadnu na Tihićevu Dušku Jurišić ili Vildanu Selimbegović, Dženanu Karup? Zato što su ista govna i skupa pušu u kite nacionalista.
Kako ga nije sramota govoriti o kriminalu, a mati mu tolike godine bila u zatvoru zbog kriminala?!
Imamo mi našu REPKU, vi nas ne zanimate :D
Ovaj clanak me uopce ne zanima,samo bih da protestiram sto na klixu nema nikakvih vjesti iz Turske a tamo se skoro rat vodi??????????
pa valjda je vazniji bakir...ta institucija bh novinarstva :)))))))) ...koliko je samo ftv platila tuzbi dobivenih protiv njega :)))