Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allaha moli nece te kamen spasiti ni od cega.Mozda neki manji koji mozes podici pa to sto ti predstavlja opasnost gadjati,ali od Allaha se nemozes sacuvati to je gurnosi!!!
ocekujem i da buzimski kamen pocne da svijetli :).......zasto da ne ?...kad nagrnu arapi vidjet cete biznisa i turizma ;)))))))
Kako si samo glup!
a sto sam glup???...mozda i jesam ali si ti licimjeran...svidja ti se kad hrvati dovode turiste u bih pomocu lajt sou gospe...a nebi da u buzimu zasvjetli kamen pa da i njih sreca pogleda.....a ako si ljubomoran na njh brate mili prinesi i ti sebi jedan kamen :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne srljaj Hadzija , spusti te ruke , samo se Dragom Allahu dizu ruke ...!