Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah vas nagradio...amin...
KREPI MUSLICU! KREPI STOKO NEMORALNA!!!
@herr veceg idiota ovdje jos nisam sreo. mislim ima ih puno na klixu al ti si najveci mangup.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žiku fotoreportera, il je okasnio il mu mrsko bi ući unutra pa slikati doček.
znači, gotovo ringe-ringe-raja za ovu godinu... a najjači su mi ovi kad se vrate pa šatro prosvijetljeni, to sad hadžije i hadžinice, po mahali se priča, sad njih Allah više voli, sad to neko na hadž a kjafiri na more... Svaka druga im "bismila, mašala, inšala, estakvirula, subhanala"... cirkus.
Svaka cast hadzijama koji su isli radi hadza ! Na zalost 80% ih je islo radi kupovine zlata i sverca .
Eto nema nigdje drugo zlata i šverca nego tamo...haj ne kaki!
Svaka čast tebi na tako brzo prikupljenim i blagovremeno obrađenim i nadasve preciznim statističkim podacima. Ja da posjedujem takve supermoći statističkog modeliranja, dobro bih ih unovčila.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto ne ostadose tamo majke vam
I OVO JE KAO NEKA VIJEST??? PA GDJE MI ZIVIMO DOBRO SMO IKAKO NORMALNI.....
Pa sigurno te se više tiče, ono bar čisto geografski i u smislu lokalne prosvijećenosti od vijesti tipa: Razvodi se slavni producent i pjevač Timbaland ili Paris Hilton je spremna za Noć vještica.
ti ako mislis da me se tice to sti je saka zatupljenih ljudi vratila se iz neke pustinje gdje je hodala oko neke kocke ili poslije posjete Jerusalimima itd., zestoko se varas...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
to,sad mislite....da ste ciste duse.....a dok to osjecate....dobro ste nekom napunili dzepove....i sad kaze uuuuh nemojte on je hadzija......vjernik itd.......najveci vjernik je onaj....poput starih generacija koje nisu imal mogucnost.......pa dodju gosti...a nana onako stara nestane na tren......i eto je ide....gdje si bila nano....isla da klanja.....nit je kome rekla niti j kome docarala.....a ovo danas je sve zbog drugih.....apsolutno sve....sta ce komsije reci........
VI MUSLICI, TZV. BOSNJACI, AKO ZASITA BOSNJACIMA ZELITE BITI I SA NAMA ZIVETI, MORATE SE ODRECI NAOPAKOGA, GRESKOGA I STETONOGA UCENJA PEDOFILA, RAZVRATNIKA I DRUMSKOGA RAZBOJNIKA KOJEGA SLAVITE I KAO BOZANSTVO STUJETE, TE SPALITI I PORUSITI SVE MADRASE I DZAMIJE KOJE STE I JOS UVIJEK U SVOJOJ OBIJESTI GRADITE!!!!! TEK TADA CEMO MI MOCI U JEDINSTVU I SLOZI DA ZIVIMO, A AKO TO UCINITI NE ZELITE, ONDA SVOJIME PUTEM VI PODJITE!!!!
Nigdje mi ici necemo. Nego tebi ako se ne dopada put pod noge pa preko Drine.
Nigdje mi ici necemo. Nego tebi ako se ne dopada put pod noge pa preko Drine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
RAZNOSIOCI NEMORALA!!! GAMAD!!!
Alah ih nagradio, hadzije muslimanski prvaci iz Bejha.
TO JE GAMAD KOJA NEMORAL RAZNOSI, TURCINE!!!! STOKA!!!!
Dok su hadzije bile u turisticku akciju u Meki, njihove se kćeri tucale kao stuke sa Suljom Tihicem i drugim bosnjaćim polićarima.
VOLE TE VASE SA SVAKAKVIJEM ZIVOTINJAMA, TO JESTE!!!!
Masallah; samo da izvuku pozitivnu pouku, kakva bi i trebala biti, te da se i dalje pridrzavaju islamskih principa i vrijednosti .... Mir sebi; mir porodici; mir komsijama; mir prijateljima; mir... Samo mir; spokoj; hajr aBd. Dobrodosli nazad u domovinu :-)
MIR PRAVOGA MUSLEMANA SA KRSCANIMA???? O CEMU TI TUPIS BALIYO???? PA TREBAO BI DA ZNADES DA TAKOVO NJESTO NIJE MOGUCE ... PO DEFINICIJI, PO VASEMU KURANU, PO VASEMU PROROKU MUHAMEDU I VASEMU BOZANSTVU ALAHU!!!! OCITO JE DA VI NITI SVOJE VJERE NE POZNAJETE, IPAK STE VI SAMO PRIGLUPI BOSNJE TURCI I NISTA VISE!!!! EHEHEHEHEHEHEHEHE
herrrkeru@ Haj sto ne znas sta u Kur'anu pise, ali ti ne znas ni sta u Bibliji stoji. Izbroj koliko se samo puta u Bibliji spominje rijec 'RAT' pa nam onda nesto kazuj. Zao mi je citati tvoje postove, jer se iz njih jasno da vidjeti koliko si jadan i bijedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iskustvo zivota
IMADES LI TI KAKVOGA PEDOFILNOGA ISKUSTVA A HERMAFRODITU TURSKI???? JESI LI HERMAFRODIT, A???? EHEHEHEHEHE
Allah vam podario svaki hajr! Od srca svima zelim "Mebrur hadzdz! Amin!
STA SI REKAO, A TALIBANU??? MUHAMEDU SE MOLIS????
Allah ih nagradio.
u skladu s tvojim nickom.
A VIDJE OVOGA TURCINA KAKO JE KRSANSKI NICK UZEO DA GA PREDSTAVLJA - TONI SIMON!!! EHEHEHEHE STO NE UZMES NJESTO IZ MUSLEMANSKE KULTURE, MAJKU MU????? ZAR NIJESTE VI MUSLEMANI????? EEHEHEHEHEHEH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
selam! zasto je ovo bitna vijest? i ja sam neki dan dosao iz Londona a to niste objavili??!?!?
podsjećaš me na one što te petkom dočekaju iz džamije i "puknu" selam samo da im daš marku....
STOKA PROSLAVLJA DOLAZAK TALIBANA!!!
Jeli sad moramo upotrebljavati prefiks hadzi ispred prezimena kad ih zovemo ili?
ne moraš moraš odjebat s kliksa da te ne gledamo tako retardiranog
@KroonE, ne moras to naravno ali je pozeljno recimo dipl.m.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)