Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve će to o mila moje prekriti ruzmarin snjegovi i šaš.
SDA I SDP ne valjaju ok, slazem se. Al sto nigdje ne spomenu najvecu bagru i lopove od svih a najnesposobnije Stranku za BiH ili ti S BiH??? po tvom komentaru ispade da su oni ostali kao najbolja opcija, prije bih sebi ruke odrezo nego glasao za ta govna i stoku korumpiranu koja je na vlasti od samog osnivanja, koja su to dvolicna govna sve im jebem retardirano.
You lost the touch with reality , sto se kaze na engleskom . Ili si pod narkozom ?
neka su kadrovi sda i sbih sebi napravili apartmane na bjelasnici. umjesto da su napravili hotele i stalno obrtali pare. a ne prodali jedno i to je to. ja ekonomije i govana.
PICKA LI VAM MATERINA NESPOSOBNA NE MOZETE I NE ZNATE NI BJELASNICU SREDITI KOJA BI MOGLA I ZIMI I LJETI ZARADJIVATI KAO POLA SARAJEVA DA SE SAMO NEKI IDIOT IZ VLASTI SJETI I DA GORE ULOZI LOVU KOJA BI SE VRATILA ZA PAR GODINA KROZ CHARTER TURISTE IZ CIJELE EUROPE. NARAVNO GUZICE LIJENE TREBA POKRENUTI, TREBA NAPRAVITI VERTIKALNI TRANSPORT, TREBA NAPRAVITI PAR HOTELA SA PET ZVJEZDICA, CURLLING TERENE, TREBA NAPRAVITI GONDOLU, TREBA OSNOVATI FIRMU KOJA BI KROZ JEFTINU RADNU SNAGU (CITAJ STUDENTE) OSTVARILA PROFIT VECI NEGO CIJELA MAKARSKA RIVIJERA, TREBA SE SJETITI PA NAPRAVITI LJETNE SADRZAJE KAO IZNAJMJIVANJE KONJA, BICIKLA, NAPRAVITI BAZENE, STAZE ZA PJESACENJE, SURF STAZE, ITD ITD. A NE TESKO JE OTICI U AUSTRIJU U NEKI ZIMSKI CENTAR PA VIDJETI KAKO LJUDI RADE I ZIMI I LJETI I KAKO UZIMAJU VISE LOVE NEGO HRVATSKA OD TURIZMA. A NE BJELASNICA ZAPUSTENA, NEKA SU SE NAPRAVILI STANOVI ZA GUZONJE, I ONO MALO LIFTOVA NIKAD NIJE SVO U POGONU, DA NE PRICAM O LOSOJ USLUZI.
Na stranu ova svadja crvenih bandita vs zelenih izdajnickih bandita, medjutim mislim da je vrijeme da bosnjaci sarajeva izaberu jednu stranku koja ce imati natpolovicnu vecinu i koja ce imati odgovornost za vlast i snositi posljedice ako ne budu vladali kako treba. OVA TROROGA KORUMPIRANA VLAST GDJE SE NE ZNA KO KOGA JEBE, A SVI ZAJEDNO JEBETE BOSNJACKI NAROD U ZDRAV MOZAK. SDA HAPA LOVU ZA IZBORNU KAMPANJU IZ BUDZETA KOMUNALNIH PREDUZECA, SDP TO ISTO RADI UCJENJUJUCI TAJKUNE KOJE IM JE SDA PODVALILA, SDA IZDAJE BOSNJAKE, ZLAJA NAPRAVIO MULTIETNICKU VLAST NA OSNOVU ISKLJUCIVO BOSNJACKIH GLASOVA, SVE \"LJEPSE OD LJEPSEG\". DAVNO SAM JA GOVORIO SVI STE VI ISTA BAGRA. SARAJEVO JE NAJNESREDJENIJI GRAD U BIH, JEDAN GRADACAC ZA NJEGA IZGLEDA KAO NEKI AUSTRIJSKI GRAD. POKRENITE TE SVOJE GUZICE KORUMPIRANO LIJENE I NAPRAVITE OD TOG GRADA ONO STO JE TREBAO BITI DAVNO, EUROPSKI DRAGULJ.
@yupi! nemoj tako. on je kulturni lopov. jao hebace vam majku crveni u oktobru. lopovi jedni. sve to treba pohapsiti i iznajmiti goli otok kod hrvata na jedno 100 godina. i tamo sve ove nase nacionaliste i lopove poslati da vidis onda ljepote od zivota u BiH hajmo crveni. ceraj stoklu.
Emir fakat jeste peder . To njegovi bliski svi znaju ali on krije .
Hadzihafizbegovic je ruzna ,masna , debela , izblajhana pedercina . Komplexasa treba vratiti u Tuzlu iz koje je i dosao . Odvratnijeg i gadljivijeg lika i lopova od njega nema .
Dadoooooo, imate jos malo vremenaaaaa Dolaze crveniiiiiiii Lijepi stah :))))))))
@dado idi pravi proteste i spasi kantonalnu vladu kada ti je tako dobra.
Vi nam iz SDPa pričate o sportu?? Sa ovim senilnim gradonačelnikom i korumpiranim načelnicima?? Pokazali ste da ste gori od svih kad ste na vlasti i gdje god da ste na vlasti!! Lopovi!!
pipo ti si izgleda neokapitalfašist
@pipo moj racku samo iha derite komunjare. ko ih hebe. nisu nista bolje ni zasluzili. handre nas evo vec 20 godina. nabijte ih nogom u guzicu
treba dovesti Damira i Marina pa da vidite šta je izvođenje radova po nalozima Šefa