Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vanjska politika BiH je oksimoron. Ovakva drzava ne moze imati vanjsku politiku jer treba usuglasenje sva 3 naroda koji se u nicemu ne slazu i vode 3 razlicite vanjske politike.
BIH ne zna da se nosi niti sa jednom krizom (poplave, Korona, požari...) BIH ne zna da odbrani drzavne institucije od cyber napada BIH nema vanjsku politiku a Bogami ni unutrasnju. Sta znamo? Kukat, prikupljati pomoc, sadaku, merhamet, donacije, namijestati tendere...jesam li negdje pogrijesio?
Samo ograničenog čovjeka trebaš ubijeđivati da je BiH miltinacionalna država , a tvoje isprazno laprdanje ne bi prošlo ni u vrtiću . A za tvoj pravi cilj ( unitarna BiH ) niko ti ne brani da se boriš . Zato junačino pušku u ruke , povedi svoje sinove i unuke za rukice i pravac Banja Luka i Mostar . Nešto ne bi , zar ne .
Nervira me sto sva "opozicija" nema nikakvih ideja, ni planova sta da urade/promijene u drzavi nego samo kritikuju SDA i Bakira. Takmiče se za pobjedu a mole Boga da SDA i dalje ostane jer ni oni sami ništa bolji nisu.
Jeli ovaj lgbt? Samo onako pitam, kažu da nema ženu
Većeg demagoga nisam vidio...
Mislim da je trebalo biti puno više kandidata za predsjedništvo, nama građanima u demokratskoj državi je ponuđeno ili ili, kao da je treći krug u SAD. Ali mislim da treba skinuti Bakira napravi most preko Denisa za nekog puno ozbiljnijeg!
Samo treba ona tri lopova strpati u zatvor.A to znaci krenuti od sudstva.Smjeniti nepodobne i politicki uvezane sa nacionalnim strankama.A kako to izvesti? Vrlo tesko.Mozda bi Mirnes Ajanovic imao jos neke sanse da nesto promjeni ako bi ovi nacionalisticki biraci progledali i glasali za njega i za Boss.
Sasvim u pravu..Bakir, Becir, Dzafer..jesmo jadni nema sta, pa Mujo i Haso bolje zvuci. Od imena jos gora je njihova (ne)sposobnost. Becir daje izjave na nivou amatera, Bakir samo suti i uziva ambiente sina predsednika, Dzafer stoji kao kip kada se negdje nadje na nekoj fotki, stoji covjek ukocen ruke mu se uvukle u rukave.Haj sad idi biraj, ma daj
Obaj je izgleda kabasto učevan
Bosnu treba unutra srediti ko ce te gledati ozbiljno imas 14 neki vlada i vladića
ovaj Hadzidedic je pravi SDA simpatizer
Nabijem.vas sve na K...c
I obican covjek moze da donese promjene samo ako je istrajan u tome. Upravo iz tvoji pjesama sam naucio kako se mijenjati na bolje. Hvala ti na svemu i nikada neces biti zaboravljen 13.09.1996 - 13.09.2022 Tupac Amaru Shakur https://www.youtube.com/watch?v=eXvBjCO19QY
Zar je proslo toliko godina? Sjecam se kao da je juce bilo. Respect 4u, vidi se da si pravi postovaoc lika i djela 2Pac-a
Ne mozemo imati nacionalnu drzavu -NIKAD- na ovim prostorima, i sa cinjenicom se treba pomiriti.