Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komunjare dzaba se radujete vase vrijeme je proslo zauvijek ...ovo su vam poslednji trzaji :-)
Glupane turci su u turskoj
@virus Jarane,ima ih dosta i u srbiji,a jedan od njih je i ovaj kara-fiko!
Kako je ova rečinica samo nebulozna. Šta kao, imamo sve činjenice, ali ipak ne mora značiti. Ma on ne treba u pritvor on treba u zatvor i to doživotno !
Meni je u cijelom slučaju najzanimljivije bošnjačko podaništvo. Kao što SDA već dvadeset godina prodaje državu za interese dvadesetak bošnjačkih ratnoprofiterskih obitelji, tako ni danas ne biraju sredstva i saradnike da zadrže stanje koje jedino njima odgovara. Trebalo je slomiti Fikreta Abdića Bošnjaka jer im je zasmetao, pa su izazvali bratoubilački rat u Krajini. Trebalo je slomiti Silajdžića Bošnjaka jer im se suprotstavio, pa su ga žrtvovali Dodiku da propadne. Trebalo je slomiti Lagumdžiju Bošnjaka jer nije htio raditi kriminal s njima, pa su se prodali Srbima da ga slome, ali im nije uspjelo. Htjeli su uz SDS i SNSD smijeniti Denisa Bećirovića jer je pisao predsjedniku srbijanske skupštine da RS nije država. Pravili su sporazume sa Dodikom da smijene Lagumdžiju Bošnjaka, jer im ne ide u prilog njegovo zalaganje za jačanje pravne države. Danas tako SDA pravi sporazume sa Budimirom, samo da zadrže koliko toliko vlasti i ilegalno stečeno bogatsvo. A glupi narod sve to proguta.
Glupi narod sve to proguta jer im se obećavaju zlatne kašike i zaštita vitalnih nacionalnih interesa. Glupi narod mora shvatiti da nije bošnjačko sve što se tako predstavlja. Neke organizacije i pojedinci koji se predstavljaju bošnjačkim dvadeset godina rade na štetu tog naroda. Mustafa Cerić i Bakir Izetbegović su grobari bošnjačkog naroda. Krajnje je vrijeme da počnete vjerovati ljudima koji žele pravno i ekonomski jaku državu. Oni štite vaše interese, a ne oni koji vas kupuju vjerom i etničkim interesima. Vašu vjeru i Bošnjaštvo niko ne može oduzeti. Kad vam neko to obećava štititi prodaje vam maglu. Lažu vas dvadeset godina i napravili su od vas najveće bijednike u Evropi.
sudije, tužioci talđije, a osloboditi samo 21 ubicu svi članovi predsjedništva federacije u zatvor i članovi komisije koja je to predložila.
...ustavni sud je samo naredio da se odluka o odrđivanju pritvora PREISPITA, odnosno da se ponovo procje ne dokazi po osnovu kojih je pritvor određen...postupajuća gologuza sudinica je i ovde prekršila zakon jerbo nije smjela ukinuti pritvor mimo ponovne procjene vanraspravnog vijeća...
...neka nama mudimira more valjat praljku i ostalima oko pomilovanja - normalno ako uplate po milion po glavi...
nevinog covjeka se nemoze optuzit.
...zato i postoji sud da se dokaže kada je i gđe izgubio nevinost...
Budimir-x.com Molim redakciju da nam objavi rijetke slike iz Budimirovog djetinjstva, kada se igrao sa sikiricom i klempavim U. A moze i iz kasnije faze, kada je trpao Bosnjake i Srbe u logore.
Tako je kada je bespravna drzava, sve je vec jasno kriminal sustva u sprezu politike i nevladinih i ljuskih neprava itd kojegkakvog smeca nista nije drugo nego sistem koji je stele i novac do te mjere kriminalizirao da je pravo cudo da je i pola nevaznog usvojeno jer je to interni dogovor svih u lancu koji je kriminalni. Nikada ovdje nece biti pravne drzave dogod se mafija udruzena preuzela kroz politicko djelovane drzavu i djeli je placka i kozna sta drugo rade...
narod sve zna ..ali suti, jer je ljen da bilo sto promjeni
U Zenicu kada podjem ja prati meee 5-6 drotova...
KP DOM SAD DOM JE TVOJ NA REVERU REDNI BROJ, NE PUSTA IZ RUKE SAPUN, DJABA STO SI TAJKUN
Vratice oni Budmira tamo gdje mu je mjesto... Ne znam ko je potpisao rjesenje da ga puste...
Budimire, ceka te Zenica. duga i duga... KPZ
mislila sam da ce i ovaj slucaj proci kao brankovic, bicakcic u zaborav medjutim nadam se da ce se nastaviti u ovom smjeru..
To znaci da samo gube vrijeme i da su digli toliku hajku od njegovog izlaska!! Ocigledno je da ce opet biti sve po starom tresla se gora rodio se mis!!tuziteljstvo FBIH nam malo dalo nade ,a onda sve polako borba protiv korupcije i ovakvih kriminalaca pada u vodu!!
To se i ocekivalo i znalo...cim potpise im za pare...bijedna politika bijednika ratka lagumdzije...
kakve veze ima lagumđija ??? pusti i ne slusaj suplje price FTV i ublehasa.. prati i vidjeces ko i kakve veze ima ...
Iskljucivo njemu smeta da ispuni obecanja koalicionim partnerima iz federacije ostalo da ne pisemo dzaba
jeste dosadni ili ga hapsite ili pustajte!!ili piskiti ili kakiti trece nema!