Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas su solidarni, staze po mahalama ko da su partizani ugazali, nema 25cm sirine :)
J.e.b.o vam B.og m.a.t.e.r inovativnu. Svak\' cisti svoju avliju, gdje je tu solidarnost???? Nema niti ce ikada vise biti solidarnosti kao sto je bilo u vrijemo SFRJ. Ne stvarajte iluzije rtd redakcijo Sandzak-xa.
http://www.facebook.com/events/290581904329216/
hahahahaha-ćuj Radna akcija, pa nije vam ovo tiletovo vrijeme ba, treba to platit!
bogm ja sam izasao i sa komsijama uzivao, super nam bilo
k.u.r.a.c. zbog solidarnosti , nego ste jucer objavili da ce opstina placati svima koji se prijave.... mislim da je vise zbog toga
pa izađi pa čisti nemoj ovdje pisati i filozofirati
pa da smo pametni svi bi izasli i ocistili
Jes kur@c, čisti zato što mora izaći. Solidarnost je nestala 96g. kad smo vidjeli, nekom lova i dobar život (ovima bliskima vlasti) a nekom k@rina (uglavnom poštenom narodu koji je branio BiH) J€bala vas više solidarnost, merhamet i ostale stvari kojima se dusate u prsa. Ovaj narod je sad pokvaren i okrutan, naučio od ovih na vlasti i onih džamiskih golubova :