Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibro Hadžibajric je glavni Guhlenovac u BiH! Svi njegovi bizni saradnici su Guhlenovci a covjek je visio u Konyi upravo sa tim strukturama koje su ga podržavali. Zbog toga je otjeran iz SBB-a jer se sve saznalo.
Nedzad Ajnadzic krimos
"patriota" :)
imche htio sam za tebe glasat jer se nisi bojo krimosa iz strosmajerove. medjutim ovakvo pljuvanje i distanciranje hajde od stranke koja te je izmislila, ali od ideje bosnjackog jedinstva??? glasacu za glupana handanagica, a nisam htio to ni pod razno.
@Miralem Šečić znam ja da on idiot al dzaba. da je imche bar saceko s ovim intervjuom do iza izbora, ovako me samo raspuco. neces jedinstvo a hoces komunjare? sa mnom je zavrsio, taman da je ovaj handanovic retardiran, osto mi je jedini izbor.
Sto se bore za glasove, pa obecavaju gradski prevoz...koje je lud da vjeruje da opcina moze rijesiti GRAS.Ne supljirajte .......
Hitno se treba poraditi na cestama starog grada,ulicice su tako uske ,ni dva auta se ne mogu mimoici atek deponije smeca. Skoro sam izginula zimus iznad tunela na okuci.Pojma nemam kako ljudi mogu da voze zimi po onakvim brdima i to svaki dan na posao s posla. Ulice su opasne po zivot .
Imajte u vidu da su i ta naselja dio starog grada ako nista zicare im izgradite!
hehehe ibrahim hadzibajric je otisao u nezavisne ne zato sto nije "htio bit kandidat koalicije" nego zato sto mu koalcije "nija dala da bude kandidat"
Deri ih Ibro nisu ti ni do koljena sda i sbb rudonje
Ovi sto laprdaju o "staroj kaldrmi" i slicno... evo vam slika Carsije PRIJE Olimpijade. http://k53.pbase.com/o6/70/60270/1/72868954.EHQ2gUJC.pbsa_72_3.jpg Ono ruglo od kamena koje je bilo... gledao sam ljude kako lome i ruke i noge, zene s djecom u kolicima NECE na Carsiju itd itd Sarajevo je postojalo i prije vaseg rodjenja...
papak
@Freyja94 Sta kazes ravoku?
fulila osobu hahaha, jbg
---- Čak 95 posto vjerskih objekata bez obzira na to čije su bogomolje mi smo renovirali ili rekonstruisali. Kada se ta cifra podvuče, 57 miliona KM je utrošeno u Općinu Stari Grad. Da li je Hadžibajrićeva opština vjerska ili nako svjetovna opština , kojoj se izabire načelnik na izborima ? USTAVOM BIH JE SEKULARNA DRŽAVA.
U prevodu to znači da vjerske zajednice rekonstruišu svoje objekte a ne opština ! Dakle 95% para je PROTIVUSTAVNO ! Dali će vjerske zajednice izaći na izbore UVIJEK ? DA ! I akko ne bi ! Za koga će glasati ? Za onoga ko im je dao pare ! A vi se pitate otkud SDA 25 godina na vlasti. I NE RECITE DA NE RADI NIŠTA !
@Miralem Šečić Ni čak ni to nisam uspio komentarisati, jer mi javlja KOMENTAR PREDUGAČAK: Uskoro će i lajk biti predugačak ! :))
Fino od g Hadzibajrica,ujedno i jedno pitanje-sta i dali namjeravate poduzeti na izgradnji puteva u starom gradu? Sta ce te poduzeti da rijesite prigradjivanje puta za vrijeme rata u naseljima poput Breke .dzeke...drugim rijecima dali namjeravate poraditi na izgledu onog djela starog grada koji je udaljen od centra? Vecina tih mjesta nema kontenere za smece pa se stvaraju deponije u tim djelovima grada ,ujedno izgledaju kao smetljiste a sve zbog tih prigradjenih cesta koje su momentalno ne
...ne pristupacne za veca vozila. Ako rijesite ova pitanja imat ce te i glasove . Hvala!
Sta je reci druze, ko to tebi prijeti i koga bi se to ti trebao bojati??? Ovih dana samo citam smicalice ove, smicalice one- ovaj reko ovo- onaj izjavio ono. A ja cu reci da se nikome od vas ne moze vjerovati!!!
nemam odredjeno misljenje o njemu niti smrdi nit mirise
Zanemarit ćemo što nam Čaršija liči na neku Tursku provinciju, a ne na našu tradiciju? Zanemarit ćemo i što stagniramo godinama? Zanemarit ćemo i što svake godine u jeku turističke sezone sve bude raskopano, jer se baš tad 'mora' popločavati? Stvarno ćemo zanemariti? Mislim da je krajnje vrijeme da Stari Grad dobije vodstvo i vrati svoje tradicionalno ruho koje zaslužuje. Dosta je bilo!!!
Iskreno, Handanagić mi se čini kao pravi izbor. Ne podržavam SDA i SBB, ali ove godine im je kandidat najbolji. Također, na listi za OV ispred SDA ima odličnih i obrazovanih mladih. Drugog oktobra ću glasati za njih, s ponosom i vjerom da su sposobni graditi naš SG od temelja.
@ajlajeajla Ne znas za kog pa kazes Handa... koliko li te placaju da pises komentare o njemu? Samo mi je falio lopina Handa iz CENTRA, ne iz Starog Grada nego iz CENTRA... heeeej covjek morao promijeniti adresu u SG da izadje na izbore. Da ne spominjem likove za vijecnike koji hoce da ZABRANE ALKOHOL, da vracaju nekakve zakone od prije 400 godina! A to kopanje jednom se kopalo i ZAVRSILO, Handa i SDA bi kopali svake godine iznova i iznova i iznova... Haj ti uzmi tu stoju i pokrij se po glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Je li neko uspio pročitati sve ovo? Meni muka čim pročitam naslov.
Teško štivo,ha? :D