Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimir ce izgleda iz zatvora da radi, mozda cak i pomiluje nekoga dok je tamo :D
Možda mamu tvoju?
ja sam zabrinuta, sta cemo sad bez predsjednika, ode sve u k*rac, a do juce imali stabilnu i prosperitetnu, ekonomski naprednu zemlju..
Jeli ovo mrijest crvenih kmera na komentarima? :))))
Kaže se 'okot' buraz, okot.
Sad ce sam sebe da pomiluje :)
znaci on sada moze pomilovati sam sebe.
hajd ne *erite! Glup vidi da mu je namjesteno...
glup vidi da mu je namjesteno. pametan vidi da je budimir kriminalac za kojeg postoji osnovana sumnja da je zloupotrijebio polozaj, primao mito i drugo, te je shodno tome, a na temelju dokaza koje je prikupilaila sipa, tuzilastvo zatrazilo pritvaranje okrivljenog.
formalno i pravno mi imamo kriminalca za Predsjednika FBIH
BUDImir je u hapsu, i kao takav ne moze voditi nasih 51%. Ocekuje se da Dodik uskoci u pomoc i da F BIH proglasi pridruzenim teritorijem RS-a. Nakon toga ocekuje se 01.05. proglasenje Republike Srba, Hrvata i Bosnjaka ( RSHB)
Treba nam neko ko nece misliti na sabe i svoje bankovne racune!! Daj Boze da Budimir nije jedini kojeg ce sipa procesuirat,ima njih jos.A njemu zelim trajni ostanak u zatvoru!!
Njega treba odmah smijeniti, dosta je bilo vremena kada su kriminalci vodili državu...
Jest vala, sve od aprila '45 pa do danas, nikako da sjašu.
Dajte da se nešto uradi dok je ovaj u ćuzi...Mislim da bi pametni ljudi za ovih mjesec dana mogli da urade dobrih stvari kao što ovaj nije za dvije godine mandata svog.
Lopov otišao, lopov došao !!!
Ti budalo sa tim nadimkom nemaš pravo glasa.