Pismo švedskoj i norveškoj televiziji
0
Haag: Film "Srebrenica - grad koji je žrtvovan" negira genocid
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nikakvo negiranje, jer genocida nije ni bilo. U pitanju je ratni zlocin. Nadam se da ce buducnost donijeti pravu istinu o Srebrenici i konacno o broju zrtava sa kojima se vec 16 godina manipulise....Muslimani treba da vide izdajnike u svojim redovima koji su svjesno zrtvovali svoj narod...Sto Alija ne zrtvova svog sina, a ne tudju djecu...a ne njegovi leze na milijardama, a dobio je i trg u Sa koji nosi njegovo ime...narod glup, a ne vidim da ce biti pametniji...
@marko Ako nisi znao onda se bar informisi . U BiH nije bio gradjanski rat vec agresija na medjunarodno priznatu drzavu. I nije bio samo jedan vec dva agrasora koji su uz pomoc domacih fasista i nacionalista pokusali ali hvala Bogu nisu uspjeli u svom cilju i nikad nece ni uspjeti koliko god to zeljeli i ti i tebi slicni .
Vise volimo Bosnu nego ZIdovi sto vole Izrael. Jaki smo!
srbovlasi nas kolju na nasoj zemlji i u nasoj zemlji unazad 200 godina. Never forget -Srebrenica 1995-
@MARKO Ali dok ti to tako razmisljas ja cu svaki dan spominjati sve siru grupu zapadnih grupacija, da su Srbi jedini narod na planeti koji su vezali djecu za tenkove da bi osvojili ono sto su osvojili, ali ipak na kraju izgubili sve.
Sud je pogresno presudio, ali to moze i da se ispravi. Recimo takvi filmovi, gledao sam ga, doprinose da vise znamo sta se desavalo. U gradjanskom ratu nema nevinih, i nema crno=bijelog gledanja. Zlocini u tom malom gradicu su zapoceli sa muslimanskom agresijom a zavrsili sa pravednom osvetom. Koristenje ruzne rijeci na G zaista nema smisla.
Al nas ima mashala, ne brani se BiH samo na prostorima Bosne i Hercegocine . Kostat ce onaj film i Svedsku i Norvesku akobogda .
@tesanj Shvati, UDBA nikad nije nestala, samo je nastavila sa poslom iz iste kancelarije u Beogradu. Ali velike sile su uzeli pa fino lijepo naucili o Balkanu dobro, tokom rata. Svi znaju sada ko su Srbi. Proglaseni su kao kukavice i tako mora ostati.
Pocinju se otkrivati lazi i manipulacije zrtvama... nemoze se lagati u nedogled.....pravda je spora ali nije i nedostizna...neka odgovara SVAKI zlocinac a ne kao dosad ....
do sad sam ih smatrao prijateljskim zemljama...mada imaju plaćeniak iz srbije
PRVI
Bravo........ izgleda da su se Srbi opet suocili sa oklagijom :D Jaki smo ko Zidovi, bit cemo jaci. Sad je gotovo.